vladavina blizanaca

Stižu NESLUĆENE RADOSTI i URAGAN STRASTI: 3 znaka biće posebno srećna od 21. maja do 21. juna

0

Od 21. maja Sunce će biti u znaku Blizanaca, čime počinje jedan vrlo moćan period.

foto: Hrecheniuk Oleksii/Shutterstock
foto: Hrecheniuk Oleksii/Shutterstock

Budući da se dualnost ovog znaka obično smatra i donekle manipulativnim, nije ni čudo što ćemo u narednom periodu misliti brže i kreativnije, a želje će biti izraženije.


U njihovom ostvarenju možda bi mogao da pomogne Merkur, planeta koja vlada Blizancima, a s obzirom na to da je on u ovom trenutku retrogradan, pružiće nam mnoge pouke.

 

Kako to obično biva, najvažnije lekcije izvući će oni koji su već po svojoj prirodi prilagodljivi i otvoreni za nove stvari, poznanstva i avanture, a onima koji nisu takvi pojačaće se ovi aspekti ličnosti. Zato je ovo sjajan period za povezivanje s drugima, socijalizaciju, komunikaciju i napredovanje u međuljudskim odnosima, odnosno u ljubavi, prijateljstvu, porodici, s kolegama...


Za tri znaka će vladavina Blizanaca biti posebno povoljna, a evo ko su oni i šta će im sve doneti.

 

Horoskop, Horoskopski znak, Blizanci
foto: Shutterstock
  • Vaga


Vladavina Blizanaca pružiće pripadnicima ovog znaka priliku za avanturu, dinamiku, kretanje, pa samim tim i dugo željeno putovanje. Bila u pitanju neka udaljena destinacija ili kratak beg iz grada, Vage će konačno dobiti priliku da se opuste i posvete sebi.


Po ulasku Venere u znak Bika 28. maja, Vage će biti emotivnije i više se posvetiti svojim bližnjima, a posebno će osetljivi i željni pažnje biti kada je reč o ljubavnom aspektu.

 

  • Blizanci


Budući da je Sunce u njihovom znaku, Blizanci će najviše profitirati u narednom periodu, pre svega na nematerijalnom planu.


Ovo je sjajna prilika da usmerite svoj život tamo gde biste želeli jer ćete se za većinu stvari pitati vi sami.

 

Astrologija
foto: Shutterstock/andriano.cz

Zbog uticaja Merkura, mogli biste više pažnje da posvetite svom odnosu s drugima i preispitate ga, a najverovatnije ćete doneti pravu odluku. Otvoriće se mogućnost obnavljanja starog prijateljstva, a vi ćete o njoj mudro primisliti.
Najvažnije je da sebi postavite kao prioritet — sebe i pametno iskoristite vladavinu svog znaka.

 

  • Vodolija


Sunce u Blizancima donosi Vodolijama provod, provod i još provoda!
Tenzije na poslu popuštaju, vi ste sve kreativniji, planovi se ostvaruju, a otvara se prilika i za novu ljubavnu vezu ili predivne trenutke s partnerom u slučaju zauzetih Vodolija. Konačno ćete reći "zbogom" stresu i brigama i opustiti se, a sav trud će se isplatiti.

 

 

makonda-tracker