proverite da li ste to vi!

Jedni će uživati, dok će se drugi pomučiti: 2 horoskopska znaka kojima period RETROGRADNOG MERKURA ne može ništa

0

Astrolozi predviđaju zanimljivu budućnost... 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Počeo je period retrogradnog Merkura, a ono šta savetuju astrolozi jeste da je najpotrebnije ostati smiren i ne reagovati ishitreno, kaže astrolog Dušan Veličović

 

On je dodao i da u ovom period ne treba potpisivati dokumente i sklapati ugovore, nego je najbolje odložiti takvu aktivnost. 

 

 

 Kada je Merkur retrogradni vi ne vidite stvari onakvim kakvi jesu. On prolazi tamo krajem meseca. To nije dobar period za potpisivanje ugovora. Merkur je u znaku Blizanca, gde je on lord, gde on vlada. A kada je planeta loša i to u svom znaku to je duplo zlo. Mi smo u jednom tehnološkom ludilu, sa svih strana nas bombarduju informacijama. Mi smo žrtve jedne ozbiljne medijske manipulacije i spinova i sve ono što vidimo sa svetskih televizija, realnost je potpuno drugačija — kaže astrolog Veličković za Kurir televiziju. 

 

Otkrio je i da 16. juna stiže jedan povoljan period. 

 

astro, planeta
foto: Profimedia

 

— Ništa ne treba da se potpisuje, ništa da se kupuje dok traje retrogradni Merkur. Oko 16. juna imamo mnogo aspekata, to su susreti. Recimo danima vas niko ne zove, a onda odjednom kreće ludilo. Poenta ovih dana je samo da usporavamo događaje i da ih ostavimo da prenoće — kaže astrolog.

 

Nakon toga se osvrnuo i na to kako retrogradni merkur deluje na horoskopske znake. 

 

1 / 3 Foto: Ironika/Shutterstock

 

— Odnose se na sve znakove gde se te planete nalaze. Znači, Vodolija, Ovan, Riba, Bik i Blizanci. Na te znake, tu je dinamika baš kao u pokvarenoj podmornici. Oni treba da obrate pažnju, da ne reaguju burno i da odlože reakciju i da ostave odluku. Nikako ne treba reagovati na prvu loptu. To je energija na nivou našeg nesvsnog. Najbitnije je da ništa ne radimo besni i u afektu — kaže Veličković.

 

Škorpijama i Strelčevima retrogradni Merkur ne može ništa, kažu astrolozi. 

 

Škorpije

 

Što se tiče Škorpija one će da budu pošteđene pa će uspeti da se izbore za sebe, ali i sa svojom lenjosti, pa će biti nadahnute i inspirisane pa će u bliskoj budućnosti uspeti da pronađu svoj put i da se aktiviraju u polju posla. Oslobodićete se negativne energije i negativnih misli. 

 

Strelac

 

Ovaj znak čeka sreća na više polja, pa će uspeti da izađu kao pobednici na više frontova. U maju če flertovati sa svima, što će im možda doneti i ljubav za ceo život. Ukoliko u tome ne uspeju, onda će se potruditi da otvara "prijateljstvo sa beneficijama". Savladaće svu nagomilanu negativnu energiju i stres. 

 

 

makonda-tracker