astro

Sve što će se dešavati je isključivo u vašim rukama: 2018. godine horoskopski znakovi će najbolje proći ako se pridržavaju ovih stvari (FOTO)

0

Proverite šta radite pogrešno.

 

foto: Profimedia

 

Lav

 

Komunikacija je dvosmerna ulica. Kao Lav, dobri ste u jednoj fazi komunikacije. Jako dobro izražavate sebe i govorite ono što vam je na umu.

Ali niste posebno sposobni da slušate druge. Vaša novogodišnja rezolucija trebala bi da bude da pokušate da postanete aktivniji u slušanju.

 

Devica

 

Prestanite da mislite da ste super heroj. Kao Devica, skloni ste precenjivanju svojih sposobnosti i kao rezultat toga, prilično često ugrizete više nego što možete sažvakati. Prepoznajte sopstvenu ranjivost i prestanite da pokušavate da se rastegnute na sve strane tokom 2018. godine.

 

Vaga

 

Prestanite da dopuštate da na vas toliko utiču misli i mišljenja drugih ljudi. Kao Vaga, uvek ste imali sklonost da živite svoj život prema standardima i sklonostima drugih. Kao rezultat toga, nikada zaista ništa niste učinili samo za vas. U 2018. godini morate da dođete do tačke gde ćete početi da živite svoj život prema vlastitim standardima i ispunite svoja očekivanja.

 

Škorpija

 

Prestani da živite život u krajnostima. Spoznajte da uvek postoji sredina u svakoj situaciji. U idućoj 2018. godini trebali biste da naučite kako da preuzimate stvari umereno. Ne morate uvek da živite tako polarizovan način života. Ne mora sve uvek da bude crno-belo. Ljudska bića ne mogu biti označavana samo kao crna ili bela.

 

Naporni, ponekad i zli: Ovi horoskopski znaci mogu da vas dovedu do ludila

 

Strelac

 

Učinili ste to. Istražili ste svet. Stalno uranjate u mesta koja vam nisu poznata. Uvek se izlažete neuobičajenim uslovima. Ali kao Strelac, morate stvarno da naučite da stojite čvrsto nogama na zemlji. U 2018. godini pokušajte da razvijete sposobnost da se vežete za nešto.

 

Jarac

 

Oduvek ste živeli relativno ozbiljnim životom i dosad ste na taj način dobro funkcionirali. To je razlog zašto ste imali značajan uspeh u vašoj karijeri. No, kao rezultat, takođe ste se lišili potpunog doživljavanja radosti koje život nudi. Neka 2018. bude godina za opuštanje i zabavu.

 

Vodolija

 

2018. godina trebao bi da bude godina u kojoj ćete manifestiovati sve svoje intelektualne snage u opipljive produktivne radnje. Da, imate bogat um i vrlo vredne perspektive. No, jedini pravi način da izvučete maksimum vrednosti iz vaših misli jeste da stvarno počnete da delujete s njima za veće dobro.

 

Kraljica, princeza, grof ili vojvoda: Koji ste član kraljevske porodice prema horoskopskom znaku?

 

Ribe

 

Uvek ste znali da budete emocionalno stvorenje i sad je vreme da to promenite. Morate da prestanete da dopuštate emocijama i osećajima da vas lišavaju potpunog načina života. Dopuštate da vaše emocije iscede ono najbolje iz vas i to stvarno treba da se promeni. Ove godine, potrudite se da razvijate svoju mentalnu otpornost.

 

makonda-tracker