astrologija

Možda ste i vi među njima: Savršene supruge rađaju se u ova tri horoskopska znaka

0

NIije svako rođen da bude supruga, a mnoge žene to uopšte i ne žele. Pripadnicama ovih horoskopskih znakova to je životna misija zbog čega se najčešće smatraju i  najboljim suprugama. 

foto: profimedia
foto: profimedia

Iako predviđanja horoskopa ne treba shvatati životnim vodiljama, često se ispostavi da su zvezde ipak bile u pravu.

 

Pripadnice ovih horoskopskih znakova uglavnom su opravdale predviđanja najboljih supruga, proverite da li ste i vi među njima.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

Rak

Žena rođene u znaku raka spremne su napraviti sve za svog partnera i vole bezrezervno. Iako su ponekad dramatične i naporne, to se isplati istrpeti u poređenju sa tim koliko ulažu u odnos. Njihova životna misija je da stvore rajski kutak za svoju porodicu i mesto na kojem će se svi osećati ugodno.

 

Lav

 

Iako se Lavice ne mogu usporediti s Račicama i one su idealne supruge. Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i nežne duše te su odane porodici. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih.

 

Ovan

 

Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odolevaju. No oni "odabrani" doživljavaju pravi preobražaj, jer pripadnice ovog znaka sposobne su svog muškarca učiniti jačim, vedrijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju pobednike.

makonda-tracker