balas duha i tela

Pre godinu dana joj se "povraćalo kad se pogleda": Bela Hadid se VRATILA, pa otkrila šta sve radi da bi se osećala bolje

0

Da bi bila zadovoljna svojim izgledom i osećala se zdravije, čuvena manekenka ima vrlo složenu i skupu jutarnju rutinu

Bela Hadid na Kanskom festivalu
Bela Hadid na Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Nakon duže pauze tokom koje se posvetila svom zdravlju, manekenka Bela Hadid (27) vratila se u velikom stilu.


Ona je pozirala za naslovnicu italijanskog izdanja magazina Vogue, a sada je ponovo aktivna i na društvenim mrežama, pa je tako na TikTok-u podelila ono što sve njene obožavaoce zanima – kako slavna lepotica brine o sebi.


Američka manekenka holandsko-palestinskog porekla proteklih godina imala je mnogo zdravstvenih problema, između ostalih i lajmsku bolest, pa se temeljno posvetila svom oporavku i izgradnji jačeg organizma i blistavije kože.

Ipak, kada su njeni fanovi videli šta sve Bela Hadid radi da bi se osećala i izgledala bolje, mnogi komentarišu – možda je ovo ipak previše!


Jutarnja rutina Bele Hadid


Supermodel započinje dan tako što popije tri tinkture, a potom 13 suplemenata vitamina i minerala, uz zeleni sok. Nakon toga na redu je Gold Sea Moss iz Planted Seeds-a, morska trava koja obiluje hranljivim materijama, poput kalcijuma, cinka, vitamina B2, magnezijuma...

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️🤍🫶🏼🪩 #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Potom pije navodno detoks piće Fulvic Detox, a zatim i miks 72 prirodna minerala llegany Nutrition’s Liquid Ionic Trace Mineral.


Bela potom doručkuje, u ovom snimku kroasan, nakon čega popije Kin Euphorics, piće koje navodno pomaže da snizi stres.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Zatim je na redu mešavina esencijalnih ulja, koju koristi umesto parfema i nanosi na vrat i zglobove.


Posle toga manekenka uzima kristale i narukvice s poludragim kamenjem.


Kako piše The Cut, jutarnja rutina Bele Hadid košta čak 736 dolara.


Jutra sa mnom pre nego što počnem da radim stvari za vas – poručila je lepotica fanovima, uz najavu svoje kompanije Orebella, welness brend koji uskoro počinje s radom.

 

Podsetimo, Bela je više puta pričala o svojim problemima sa zdravljem i samopouzdanjem, a pre godinu dana je posle infekcije zuba ispričala da joj nije lako da stane ispred ogledala.

 

Bela Hadid odnedavno je ponovo u javnosti
Bela Hadid odnedavno je ponovo u javnostifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– U suštini, bol od živca mi se od vilice raširio po telu, do limfnih čvorova. Ovaj bol, čoveče... To je nešto sasvim drugačije. Potpuno drugačije – rekla je Bela fanovima. – Stvarno drugačije.


Ona je ispričala i da se oseća i izgleda loše, kao i da joj izbijaju akne.


Zbog svega toga ne mogu da se pogledam u ogledalu ili da se slikam u poslednje vreme, zaista želim da se ispovraćam kad god vidim sebe – rekla je Bela. – Godine i godine ovoga. Ako se sredim, možda pokušam zbog devojaka, ali, čoveče, baš je teško baviti se ovim poslom dok izgledaš i osećaš se ovako.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

6 zlatnih pravila nutricionista

 

 

makonda-tracker