ulaže mnogo vremena

Kako se hrani i neguje Viktorija Bekam? Tajne popularne dizajnerke su BOL I GLAD, ali ona se ne žali

0

Vesti o neobičnom tretmanu na koji  Viktorija Bekam ide na svakih šest meseci iznenadile su njene obožavaoce, a ispostavilo se da to nije jedino nesvakidašnje na šta je ona spremna da bi bila zadovoljna svojim izgledom

Viktorija Bekam se ne menja već godinama
Viktorija Bekam se ne menja već godinamafoto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Nekadašnja pevačica i uspešna modna kreatorka Viktorija Bekam (49) poznata je kao žena za koju je vreme stalo – ona već godinama izgleda identično, vitkro i besprekornog lica.


Supruga fudbalera Dejvida Bekama sada je rešila da otkrije neke od svojih tajni u vezi s negom kože lica, a one su mnoge iznenadile.

 

Šta je to još što Viktorija radi drugačije, kako se hrani, a kako trenira?

 

 

  • Kako Viktorija Bekam ima tako savršeno lice?


Kako je istakla, dizajnerka ide na tretman pod nazivom Morpheus8, koji je poznat kao najboljnija neinvazivna kozmetička procedura na svetu. Viktorija Bekam joj se podvrgava svakih šest meseci, a to podrazumeva da joj se u lice zabode 24 igala, ali se ona "kune u to da će ovo sačuvati mladolikost kože".


Pre nekoliko godina je ispričala da pre nego što počne da nanosi proizvode za negu kože poprska lice ledenom vodom.

 

Viktorija Bekam gotovo da nema tragove starenja na licu
Viktorija Bekam gotovo da nema tragove starenja na licufoto: EPA/IAN LANGSDON

Takođe, otkrila je da veruje da je "manje više u nezi kože" i da uvek bira da koristi manje preparata. U njenoj rutini zastupljeni su niacinamid, hijaluronska kiselina, a mnogo se uzda u serume za lice.

 

  • Kako se hrani Viktorija Bekam?

 

Bekamova životna saputnica više puta se našla u žiži medija zbog njene neobične ishrane. Blizak prijatelj njene porodice Rio Ferdinand svojevremeno je izjavio da nikad u životu nije video Viktoriju kako jede, a Dejvid Bekam je jednom prilikom rekao da ona konzumira isključivo ribu s roštilja i bareno povrće.

 

 

Viktorija Bekam često se šali na račun komentara da ona nikad ne jede
Viktorija Bekam često se šali na račun komentara da ona nikad ne jedefoto: @victoriabeckham/Instagram

Kako su mediji pisali tokom Evropskog prvenstva 2004, Viktorija nikad nije viđena kako jede bilo šta osim jagoda i vode, a 2009. je priznala da u tom trenutku jede isključivo bobičasto voće i japanski sašimi.


Njen supruga ispričao je, ipak, nedavno da se Viktorija već 25 godina svaki dan hrani identično, a ona je pojasnila njegovu izjavu.

 

Mislim, sad zvučim tako dosadno! Ne. Hteo je da kaže da nikad nije upoznao nekoga ko je više disciplinovan u ishrani kao ja – istakla je.


Jedem dosta zdravih masti: ribu, avokado, koštunjave plodove, takve stvari. Pijem alkohol, osim ako imam neki poseban razlog da to ne radim – istakla je jednom prilikom dizajnerka i dodala da je "prilično ekstremna u svemu što radi".

 

 

  • Kako trenira Viktorija Bekam?

 

Supruga Dejvida Bekama poznata je kao jedna od najpopularnijih "mršavica", ali ona vredno trenira i oseća se vrlo zdravo jer aktivno radi na svom telu.


Više puta je iznenadila pratioce na Instagramu pokazavši im šta ume i može, a jednom prilikom je pokazala kako radi čučnjeve s olimpijskom šipkom.
Dugo je praktikovala samo kardio trening, ali je potom počela da radi i vežbe snage.


Uvek sam se pomalo plašila tegova, ali ispostavilo se da ih volim. Imam čak i specijalne rukavice za njih. Dobro je promeniti stvari i pustiti telo da se iznenadi šta je sledeće što ga čeka. Sada imam mnogo više mišićnog tonusa – objasnila je.

 

Viktorija Bekam vredno trenira po kardio programu i praktikuje vežbe opterećenja
Viktorija Bekam vredno trenira po kardio programu i praktikuje vežbe opterećenjafoto: Instagram / Victoria Beckham

Ona je istakla da je pronašla ravnotežu između želje da se zabavlja i samodisciplinovanja u vezi sa zdravom ishranom i vežbanjem.


Kad si mlađi, boriš se protiv tog balansa, ali s godinama dođeš to toga da znaš kako ta ravnoteža izgleda. Ja znam šta mi prija – istakla je za Glamour pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker