Preventiva je važna

Sama slučajno otkrila: Naša pevačica operisana nakon što je napipala izraslinu na dojci

0

Milena je sama primetila promenu na jednoj dojci, posle čega se hitno javila doktoru, koji je procenio da mora da ide na operaciju.

 

 

Milena Vučić
Milena Vučić foto: Milena Vučić Instagram

Naša pevačica Milena Vučić je tokom samopregleda dojke primetila jednu neobičnu promenu, nakon čega je odmah otišla na pregled kod lekara. Nakon što su onkolozi dali mišljenje, zaključeno je da lepa pevačica mora na hiruršku intervenciju.

 

- Dobro jutro. Imala sam nekoliko dana da shvatim koliko je važno paziti i voleti sebe. Pregledom dojki otkrila sam da nešto nije u redu. Otišla sam kod onkologa i shvatila da se tkivo koje sam napipala mora odstraniti - otkrila je pevačica pre nekoliko dana na Instagramu.

 

Milena Vučić je sada otkrila više detelja oko problema koji je imala. Kako je rekla, u početku nije bila sigurna šta je tačno otkrila, ali je zato brzo potražila mišljenje stručnjaka.

 

 

- Sama sam, sasvim slučajno, otkrila promenu. U početku nisam bila sigurna da li to je promena ili je to neki mlečni kanal. To nije klasičan čvorić, već je kao izraslina. Morala sam da uradim ultrazvuk, koji je pokazao da mora da se otkloni ta promena - rekla je Milena Vučić u emisiji „RTS Ordinacija“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

Priznala je da je bila veoma nervozna i zabrinuta dok je čekala teremin intervencije, što je shvatila tek kada je videla svoje fotografije koje su nastale tih dana. Na kraju, srećna je što je sve prošlo dobro i što je izraslina bila benigna.

 

- Dođe trenutak kada shvatiš da je sve moguće i da sve može da se desi svakome. Bio je crv sumnje koji mi nije dao mira. Nisam mogla da ne razmišljam o tome, definitivno sam bila uplašena i to sam videla po slikama. Srećom, prošla sam odlično. Operacija pod totalnom anestezijom je trajala nešto duže od sat vremena. Benigno je i osećam se dobro sad - navodi pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

U prvom momentu nakon intervencije, još je bila u strahu, ali nakon deliko dana uspela je da se vrati u normalu.

 

- Imala sam zavoj preko reza i bila sam u grču da li smem da nosim dete. Imala sam upalu srednjeg dela leđa, jer sam bila u strahu. Posle par dana sam shvatila da mogu normalno da se ponašam. Skinula sam konce posle sedam dana i odmah sam krenula na jogu - kaže Milena.

 

Iako je ona dobro prošla, tokom ovog procesa imala je prilike da upozna žene koje nisu bile sreće kao ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

- U toku celog tog procesa sam upoznala mnogo žena koje imaju mnogo teže promene i teže ih rešavaju - kaže pevačica.

 

Sada apeluje na sve dame da redovno vrše samopreglede, pošto je preventiva kod ovakvih stvari veoma bitna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

- Nisam ranije htela da pričam o tome, ali smatram da je jako važno uticati na svest o tome šta znači preventiva. Shvatila sam da niko ništa nije pričao o tome do trenutka kada sam ja progovorila o tome. U međuvremenu sam upoznala i one koje su imale i maligne promene i odstranjivanje dojke. Ostala mi je u sećanju slika jedne prelepe žene koja je bila rešena da pobedi sve. Ona je toliko nasmejana i opšutena jer je verovala da će sve biti uredu - navodi Milena.

 

Milena je bila veoma popularna u jednom momentu, a proslavila se pesmama Luče, Indijana, Selebriti i Na talasima. Producent joj je bio slavni Željko Joksimović, ali nakon velikog estradnog proboja Milena je odlučila da se malo pritaji iz medija.

 

 

makonda-tracker