icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

da li ste znali?

BOL U KOLENIMA MUČI SVE VEĆI BROJ LJUDI: Rešite problem na ovaj efikasan način, BEZ višemesečnog čekanja kod lekara!

Podeli:

Specijalni masažer za kolena - Spinemax KM predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bol u kolenu, kao i njegovo „poreklo“ može imati razne uzroke – može se javljati zbog povređenih tetiva, mišića, iz samog zgloba kolena. Nekada je bol izražen prilikom hoda, a nekada i u fazi mirovanja. U najvećem broju slučajeva, javlja se pri oslanjanju na nogu a mogu ga pratiti otežano savijanje kolena, ukočenost, otok.


Praksa je da se u ovim situacijama zakazuje pregled kod fizijatra (a pre toga kod lekara opšte prakse koji mora da da uput), pa sačekamo slobodan termin kod jednog lekara, onda kod drugog (što u 95% slučajeva zna da traje i nekoliko meseci) i dok stignemo na red da nas neko nadležan pregleda, stanje se pogoršalo i dočekaju nas sa rečenicom „pa šta ste čekali do sad?!“... Više ne moramo da čekamo ni na koga. Ne moramo da trpimo bol. Preuzmite stvar u svoje ruke i pružite sebi prekopotrebnu fizioterapiju u udobnosti svoga doma.

 

Specijalni masažer za kolena - Spinemax KM predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača. Efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja.

 

Njegove karakteristike su sledeće:

 

  • LED svetlo i terapija toplotom
  • Podesiva temperatura 40 – 70C
  • Vibraciona masaža (2 vibratora)
  • Odvojive i podesive trake za koleno (2 trake)
  • Istovremena terapija za oba kolena
  • Ergonomski dizjanirano, može da se koristi i za zglobove ramena i lakta
  • Dodatne elektrode za elektro stimulaciju izabranog dela tela.

 

masažer za koleno
foto: Promo

 

Spinemax KM masažer naručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 11.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.

 

 

 

Inicijalizacija u toku...