MALE TAJNE vitkih žena

11 JEDNOSTAVNIH TRIKOVA: Evo kako da izgubite kilograme BEZ DIJETE i gladovanja!

0

U teoriji, mršavljenje je prilično jednostavno: treba samo da jedete zdravo i da vežbate. Ali to je ponekad lakše reći nego učiniti. Evo kako liniju održavaju žene koje nikad nisu na dijeti.

foto: Shutterstock

 

Piju dovoljno vode

 

Ponekad, telo se "zbuni", i mozak žeđ tumači kao glad. Da biste izbegli situacije u kojima jedete iako ste zapravo žedni, a ne gladni, postarajte se da pijete dovoljno vode, ili nezaslađenih biljnih čajeva u toku dana, prenosi Reader's Digest.

 

Vode računa o sebi

 

Na prvom mestu, umeju da kažu "ne", kad za nešto nisu zainteresovane. I umesto da sate provode radeći nešto da "učine" drugima, vreme posvećuju sebi, radeći ono što ih čini srećnim.

 

Ne prejedaju se

 

Kada jedu, jedu dok se ne zasite. A onda odlažu escajg, koliko god uživale u ukusu hrane koja je pred njima.

 

Bave se fizičkom aktivnošću koja ih čini srećnim

 

Ne biraju tip treninga na osnovu toga koliko će kalorija "spržiti" tokom jednog odlaska na vežbe, već na osnovu toga koliko uživaju u vežbanju.

 

Ne odriču se hrane koju vole

 

Ne uskraćuju sebi ni jednu namirnicu. Ali, imaju mere, a to je najbolji put do dobre linije. Ako se odričete svega, na kraju ćete da "prsnete" i da pojedete celu tortu ili tako nešto. Ali, ako jednom u nekoliko dana pojedete kolač ili sladoled koji volite, bićete ok. Nećete se ugojiti, a nećete biti ni frustrirani jer svega "morate" da se odreknete.

 

 

makonda-tracker