Sadrže neznatni broj kalorija

Jedite i mršavite: U ovim namirnicama možete uživati u neograničenim količinama, a da se pritom ne ugojite ni gram!

0

Svi znamo koliko je teško utoliti glad kada smo na rigoroznom režimu ishrane. Ipak, postoje namirnice koje možemo jesti u neograničenim količinama - osim što će nas zasititi, neće negativno uticati na našu kilažu

foto: Promo
foto: Promo

One sadrže minimalni broj kalorija, a možete ih konzumirati u bilo koje doba dana, bez ikakve bojazni od nagomilavanja kilograma.

 

Celer

 

Celer sadrži oko 95% vode, a ova superzdrava namirnica zadovoljiće dnevnu dozu potrebne količine vitamina K. Najbolje je konzumirati ga u presnom stanju i to u roku od 5 dana od sečenja.

 

Belanca

 

Pomešajte belanca sa malo paradajza i dobićete najzdraviji obrok ikada! Belanca su pogodna čak i za one koji su na izuzetno strogom režimu ishrane, ali ipak, za njih se ne preporučuje termička obrada belanaca na ulju.

 

Ova hrana se ni u ludilu ne jede na prazan stomak: 16 namirnica koje ujutro ne smete ni da pogledate

 

Zelena salata

 

Zelena salata predstavlja savršen izvor vitamina A i C, kao i folne kiseline i gvožđa. Gotovo i da nema kalorija, pa je možete jesti u neograničenim količinama bez brige o nagomilavanju kilograma.

 

Ne, neće vas ugojiti i da, postaće vaš najbolji saveznik: Jedite čokoladu bez griže savesti (FOTO)
 

foto: Shutterstock

Krastavac

 

Isto kao i celer, krastavac sadrži izuzetno veliki procenat vode. Sveži hrskavi krastavci imaju značajne beneficije po zdravlje, a njegova kora sadrži izuzetno visoke nutritivne vrednosti, zbog čega je najbolje konzumirati ga sa prethodno dobro opranom korom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker