magični detoks plan

Najplaćeniji model na svetu otkriva tajnu svoje lepote: Dva puta godišnje uradite OVO i blistaćete od lepote i zdravlja

0
Supermodel Žizel Bundšen je u potpunosti promenila svoju ishranu, koja je sad pretežno organska i okrepljujuća. Ona je uspela da promeni svoje loše navike, a to možete i vi...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata manekenka nije oduvek bila u potpunosti posvećena svojoj ishrani, pažljivo balansiranoj tako da okrepljuje njen organizam i pozitivno deluje na njen um i telo, piše Elle.rs.

 

Uz pomoć svog porodičnog kuvara Alena Kempbela, organske bašte u kojoj gaji povrće, kao i striktnog detoksa koji obavezno sprovodi dva puta godišnje, Žizel je postala pravi welness guru.

 

Vreme je za detoksikaciju: Uz samo nekoliko jabuka, oporavite organizam nakon proslava! (FOTO)

 

Doručak koji obiluje vitaminima

 

Kako bi započela dan sa puno energije, njena porodica jede za doručak sveže voće i povrće.

Oko 6 ujutru, počinjem dan sa čašom tople vode i ceđenim limunom, kako bih dovela balansirala nivo alkala u telu i pokrenula rad digestivnog sistema. Nakon toga sledi biljni sok i vitaminski smoothie napitak, koji se pravi u blenderu. Pri tome, uvek biram isključivo organsko voće, ističe Žizel.

Užina zasnovana na voću i povrću

 

Ona obožava da pravi voćnu salatu u velikoj činiji, te joj to predstavlja nazdraviju užinu. Ona uglavnom bira različitu vrstu sezonskog voća koju raspoređuje u malim količinama, kako bi obezbedila što veći unos vitamina. Od jagoda i malina, do borovnica i kivija, manekenka otkriva da sve voće bere direktno u svojoj organskoj bašti.

 

Nastavak na sledećoj strani

 

makonda-tracker