Poznata manekenka nije oduvek bila u potpunosti posvećena svojoj ishrani, pažljivo balansiranoj tako da okrepljuje njen organizam i pozitivno deluje na njen um i telo, piše Elle.rs.
Uz pomoć svog porodičnog kuvara Alena Kempbela, organske bašte u kojoj gaji povrće, kao i striktnog detoksa koji obavezno sprovodi dva puta godišnje, Žizel je postala pravi welness guru.
Vreme je za detoksikaciju: Uz samo nekoliko jabuka, oporavite organizam nakon proslava! (FOTO)
Doručak koji obiluje vitaminima
Kako bi započela dan sa puno energije, njena porodica jede za doručak sveže voće i povrće.
Oko 6 ujutru, počinjem dan sa čašom tople vode i ceđenim limunom, kako bih dovela balansirala nivo alkala u telu i pokrenula rad digestivnog sistema. Nakon toga sledi biljni sok i vitaminski smoothie napitak, koji se pravi u blenderu. Pri tome, uvek biram isključivo organsko voće, ističe Žizel.
Užina zasnovana na voću i povrću
Ona obožava da pravi voćnu salatu u velikoj činiji, te joj to predstavlja nazdraviju užinu. Ona uglavnom bira različitu vrstu sezonskog voća koju raspoređuje u malim količinama, kako bi obezbedila što veći unos vitamina. Od jagoda i malina, do borovnica i kivija, manekenka otkriva da sve voće bere direktno u svojoj organskoj bašti.
Nastavak na sledećoj strani