stil za deset

Od jutra do večeri bila je ultratrendi: 3 stajlinga kojima je Jelisaveta Orašanin modno pokorila Ibicu

0

Jelisaveta Orašanin provodi avgustovske dane na Ibici stilizovana za desetku od jutra do mraka

jelisaveta orašanin uživala je ovih dana na ibici
jelisaveta orašanin uživala je ovih dana na ibicifoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Ovih dana se na Ibici sjatila čitava mlađa glumačka postava, od Miloša Bikovića, preko Tamare Krcunović i Miodraga Radonjića, do Jelisavete Orašanin.

 

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić nedavno je iskusila veliku promenu, kada se s porodicom iz Bolonje ponovo preselila u Beograd, nakon čega je otputovala na more, vratila se u srpsku prestonicu i naposletku otputovala na Ibicu, gde demonstrira kako izgleda savršen morski stajling.

 

Na ovom španskom mondenskom letovalištu Jelisaveta je pokazala zbog čega važi za jednu od najbolje obučenih srpskih glumica, a dobro je poznato da u svom garderoberu ima brojne odevne komade s dizajnerskim potpisom.

 

Logično, kako je u pitanju letovanje, Jelisaveta je mahom uživala u kupaćim kostimima i haljinama za plažu, ali kako je Ibica mesto poznato po ludom noćnom provodu, glumica je morala da ponese i nešto elegantnije odevne komade za letnje izlaske.

 

 

  • Crno-beli bikini

 

Kako je i na plaži uvek stajliš, Jelisaveta je birala neobičan bikini s duplim gornjim delom, odnosno vizuelno se poigrava stvarajući utisak da ima dva gornja dela bikinija, jedan crne boje i ispod njega jedan s dezenom zebre.

 

 

  • Zebra haljina

 

Kakva haljina bi idealno išla s kupaćim sa zebra motivom do one koja je cela u motivima zebre!

 

  • Jacquemus za noć

 

A kada dođe vreme za noćni izlazak, glumica blista u komadu brenda Jacquemus, odnosno u asimetričnom topu i pripadajućoj suknji... Smelo i atraktivno, idealno za Ibicu!

 

 

Bonus video

Kako trenira Jelisaveta Orašanin:

 

makonda-tracker