Suzana Mušan Džouns imala je istu jutarnju rutinu i isti doručak.
Već i vrapci na grani znaju da je doručak najvažniji obrok i da bi trebalo da unesete hranu organizam u roku od sat vremena otkad ujutru otvorite oči.
Doručak nikako ne bi trebalo da preskačete, jer se "po jutru dan poznaje", a budući da je hrana gorivo za naš organizam i obezbeđuje nam energiju, trebalo bi i da pazimo šta unosimo u svoje telo.
Jedna od najstarijih žena na svetu, Suzana Mušan Džouns, smatrala je da je određena vrsta hrane zaslužna za njenu dugovečnost,a određene namirnice je jela svakodnevno.
Tako je na primer, svakodnevno jela slaninu, a živela je 116 godina.
Kako piše Eatthis, njena jutarnja rutina i doručak su uvek bili isti.
Oko pola 10 bi se probudila i do pola 11 bi doručkovala.
A svako jutro bi jela isti doručak koji se sastojao od kajgane i slanine.
BONUS VIDEO
Jaja na oko sa feta sirom