bjuti saveti

VODA S LIMUNOM NIJE PRVA POMOĆ SAMO KADA JE REČ O DETOKSU: Za 7 dana konzumiranja ovog napitka, videćete promene na LICU

0

Činite dobro i telu i licu na više načina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Blogerka Đanluka Ruso je pristala na izazov da nedelju dana pije samo - vodu s limunom. Verovatno ste i sami čitali o brojnim lekovitim svojstvima limuna koji se spominje i kao prirodni antibiotik, blagodat za imunitet, prirodni antiseptik, ublažava bolove u grlu i menstrualne bolove.

 

Prema nekima, voda s limunom pomaže i u borbi protiv bubuljica. Ruso je nedelju dana ujutro na prazan želudac pila 2.5 decilitra vode s pola ceđenog limuna, a već, kaže, je pri kraju izazova primetila da joj je koža čišća i svetlija.

 

foto: Profimedia

"Neki recepti koje sam pronašla kažu da voda treba da bude topla ali mi je to iskreno bilo bljutavo pa sam se odlučila za svežiju varijantu, a na moje iznenađenje, brzo sam videla rezultate. Lice mi se očistilo od bubuljica, čak i od manjih tamnih pigmentacijskih mrlja i koža mi je bila gotovo besprekorna: bez upala ili viška sebuma i bez novih tamnih mrlja. Osim toga, postala je i puno mekša na dodir i dosta svetlija "- opisala je ona svoje iskustvo.

 

 

 

makonda-tracker