teniska kuhinja

I zdravo i praktično: Recept za poslasticu Ane Ivanović koja ne dozvoljava kilogramima da se "zalepe" za vas

0

Svi je znamo kao damu sa stilom, ali Ana Ivanović nam je sada pokazala i delić svog kulinarskog umeća. 

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: Instagram / Ana Ivanović

Ana Ivanović, nekadašnja igračica broj jedan na WTA listi i osvajačica Rolan Garosa, ovih dana bila je u poseti svom rodnom gradu. Zanosna Ana, koja važi za jednu od najboljih srpskih teniserki u istoriji ovog sporta, u prestonicu Srbije došla je bez svog partnera - slavnog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

 

To što njen izabranik nije krenuo sa njom, Ivanovićeva je iskoristila da se malo našali na tu temu.

 

- Mora neko da čuva decu - rekla je lepa Ana kada su je pitali što Bastijan nije došao sa njom.

 

Nakon toga Ana je bila na jednom događaju u Beogradu, gde je svojim biznis autfitom privukla dosta pažnje. I dok su ljudi još komentarisali taj stajling, Ana je opet zablistala, samo na malo glamurozniji način.

 

 

Nekadašnja teniserka je obukla mini haljinu asimetričnog kroja ukrašenu šljokicama na "jedno rame", a nakon toga i ispozirala sa Bastijanom na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ana nam je sada, kada je na propisan način dočekala Novu godinu, otkrila i male tajne svoje ishrane. To jest kako joj uspeva da u isto vreme očuva svoju izvajanu liniju, ali i da ojača imunitet u vreme zime, kada je "sezona prehlada".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Naime, Ana je za prve dane Nove godine pripremila jednu izuzetno zdravu poslasticu koja se zove "Budina činija". Sudeći po sastavu, čini se da ovaj njen specijalitet prosto ne dozvoljava kilogramima da se zalepe za vas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Započnite godinu kako treba sa zdravom činijom Buddha bowl-a. To je moj omiljeni recept. Za podlogu idu brokoli, falafel, špargle, slatki krompir, heljda ili smeđi pirinač, crveni kupus, rotkvica, krastavac i zelena salata. Dodajte svoj omiljeni preliv i uživajte u činiji - otkrila nam je Ivanovićeva recept sa svoju omiljenu poslasticu.

 

 

 

 

makonda-tracker