Oduševiće vas

Gotovo za tili čas: 3 posna predloga za ručak (FOTO)

0
Mnoge domaćice u vreme posta kažu kako im često ponestane ideja, te je pitanje: Šta ćemo danas za ručak?" postalo svakodnevno

 

Španska paelja: ukuni spoj pirinča i povrća

 

foto: Profimedia

 

Potrebno je:

 

Pola kilograma pirinča
4 šargarepe
200 grama boranije
2 glavice crnog luka
200 grama graška
Maslinovo ulje
So
Biber

 

Kulinarsko savršenstvo koje se sprema veoma lako i jednostavno: Napravite slani koh (RECEPT)

 

Priprema:

 

Očišćeni pirinač prokuvajte na blagoj vatri. Na maslinovom ulju propržite sitno seckani luk i šargarepu, a potom dodajte pirinač. Probarite boraniju i grašak i umešajte sa pirinčem, lukom i šargarepom. Ovu smesu sipajte u vatrostalnu posudu i pecite u rerni 20-ak minuta na 200 stepeni.

makonda-tracker