Oduševiće vas

Gotovo za tili čas: 3 posna predloga za ručak (FOTO)

0
Mnoge domaćice u vreme posta kažu kako im često ponestane ideja, te je pitanje: Šta ćemo danas za ručak?" postalo svakodnevno

 

Sočna riba u marinadi od limuna i ruzmarina

 

foto: Profimedia

 

Potrebno je:

 

4 komada oslića
2 limuna
Čaša belog vina
Ruzmarin
Maslinovo ulje
So
beli luk

 

Napravite čuvenu orijentalnu poslasticu u vašoj kuhinji: Ovo je originalni RECEPT za baklavu (FOTO)

 

Priprema:

 

Napravite marinadu od jednog limuna, ruzmarina i sitnoseckanog belog luka u koju ćete postaviti očićenu ribu pola sata pre pripreme. Izvadite ribu iz marinade i postavite je u vatrostalnu činiju i prelijte ostatkom marinade. Drugi limun isecite na kolutove i poređajte u vatrostalnu posudu. Stavite ribu u rernu zagrejanu na 200 stepeni na 30-ak minuta. Tokom pečenja, povremenu je polivajte belim vinom.

Uz ovo jelo možete poslužiti bareni krompir ili salatu po želji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker