PROTIV GRIPA I PREHLADE

Dobar dodatak i jelu i čaju: Recept za Zlatnu pastu

0
Pošto naše telo teško apsorbuje kurkumu, u Zlatnu pastu svakako dodajte ulje i biber koji će pomoći u apsorpciji začina...

 

Kako koristiti Zlatnu pastu?

 

foto: Profimedia

Ako se koristi kao dodatak jelima, Zlatnu pastu dodajte tek pri kraju kuvanja kako bi hranjiva svojstva ostala maksimalno očuvana; naročito izvrsno dopunjava ukuse jela s pasuljem.

 

Može se koristiti i kao čaj na način da se kašičica paste ubaci u vruću vodu, promeša i doda med ili neki zaslađivač po želji.

 

Za savršen balans: Kičari od basmati pirinča i mungo dala

 

  • Odličan je dodatak sosovima.

 

  • Kašičicu paste dodajte u supu od povrća, varivo ili krem čorbu.

 

  • Kašičicu paste dodajte barenom pirinču i povrću za poboljšavanje ukusa.

 

  • Malo paste dodajte u toplo biljno mleko i uživajte u svom Zlatnom napitku.
makonda-tracker