Napravite odmah duplu meru i uživajte.
Kada ne znate šta ćete za doručak ili večeru, ne možete da pogrešite sa projom.
Bilo da je jedete samo sa jogurtom ili uz neki dodatak, uživaćete u svakom zalogaju.
Iako postoji bezbroj recepata za proju, u nastavku vam predstavljamo jedan, čija je priprema beskrajno laka, a za koju se uvek traži parče više.
Sastojci:
- 3 jaja
- 1 šolja jogurta
- malo više od 1 šolje kisele vode
- 2 šolje projinog brašna
- 1 šolja običnog bračna
- so po ukusu
- 1 prašak za pecivo
Priprema
U jednu činiju pomešajte jaja, jogurt i kiselu vodu.
U drugoj činiji pomešajte projino i obično brašno, kao i so i prašak za pecivom.
Sadržaj prve činije ubacite u drugu činiju i po potrebi dodajte kiselu vodu.
Smesu stavite u pleh i pecite oko pola sata na 150 stepeni Celzijusovih.
( Glossy )