Zavrnite rukave i pripremite jelo koje svi obožavaju...
Sastojci:
-
pola kilograma belog pasulja
-
5 čena belog luka
-
2 glavice crnog luka
-
1 kašika za mlevene slatke paprike
-
biber
-
so
-
2 kašike ulja
-
1 kesica čaja od nane
Priprema:
Prvo je potrebno da pasulj lepo operete kako bi bio speman za kuvanje.
Zatim stavite pasulj u šerpu i prelijte ga vodom i stavite da ga kuvate, ali obavezno u vodu dodajte i kesicu nane. Odmah dodajte i iseckani crni i beli luk. Zatim so i biber i kuvajte pasulj najmanje 2 sata.
Potrebno je da ga kuvate na umerenoj vatri, a nakon toga dodajte alevu papriku pomešanu sa uljem i ostavite da se kuva još najmanje 5 minuta.
Zatim sklonite paušlj sa ringle, sačekajte da se malo prohladi i možete ga poslužiti.