Jelo na koje niko ne ostaje imun kada ga samo jednom proba, opčiniće vas toliko da ćete želeti da ga svakodnevno spremate, jer miris je neodoljiv.
![foto: Shutterstock/Andrey Starostin](/data/images/2022/02/13/11/335381_sampinjoni-shutterstock-1157946646_ff.jpg?ver=1644749045)
Sastojci:
- 2 kašike pavlake
- 10 g kačkavalja
- kašičica soli
- kašičica bibera
- 150 g šampinjona
- 2 čena belog luka
Priprema:
Kada šampinjone otpakujete, vreme je da izvadite unutrašnjost kako bi napravili prostora za fil.
Deo koji ste izvadili sitno iseckajte i pomešajte u jednoj posudi sa najpre pavlakom, a zatim dodajte so, biber, beli luk i kačkavalj.
Zatim nadev stavite u pečurke, koje ćete ređati u pleh.
Kada potrošite ndev, stavite pečurke na 180 stepeni i pecite 20-30 minuta.
( Glossy )