isprobajte

6 sastojaka i 1 trik daju savršeno jelo: Punjene šampinjone ćete toliko zavoleti da ćete ih poželeti svaki dan na trpezi

0

Jelo na koje niko ne ostaje imun kada ga samo jednom proba, opčiniće vas toliko da ćete želeti da ga svakodnevno spremate, jer miris je neodoljiv. 

foto: Shutterstock/Andrey Starostin
foto: Shutterstock/Andrey Starostin

 

 

Sastojci:

 

  • 2 kašike pavlake
  • 10 g kačkavalja
  • kašičica soli
  • kašičica bibera
  • 150 g šampinjona
  • 2 čena belog luka

 

 

Priprema:

 

Kada šampinjone otpakujete, vreme je da izvadite unutrašnjost kako bi napravili prostora za fil. 

 

Deo koji ste izvadili sitno iseckajte i pomešajte u jednoj posudi sa najpre pavlakom, a zatim dodajte so, biber, beli luk i kačkavalj. 

 

Zatim nadev stavite u pečurke, koje ćete ređati u pleh. 

 

Kada potrošite ndev, stavite pečurke na 180 stepeni i pecite 20-30 minuta. 

 

 

makonda-tracker