icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

vredi probati

Odlično ide uz čips i kečap: Hrskava piletina po svačijem ukusu (RECEPT)

Ako se ne znalazite za šporetom, to ne treba da vas plaši, jer vam je neophodno samo dobro snalaženje i opažanje vezano za pečenje, jer je ceo proces pravljenja ove hrane veoma jednostavan.

foto: Shutterstock/from my point of view
foto: Shutterstock/from my point of view

Ako želite da u vaš organizam unesete čist protein, ova namirnica je odličan izbor. Ova namirnica je odličan izbor takođe i za mršavljenje, takođe i za zdravo održavanje telesne težine. 

 

Sastojci:

 

  • 550 g pilećeg filea
  • 150 g čipsa po izboru, preporuka da bude ljti
  • suvi začini
  • biber
  • so
  • ulje

 

 

Priprema:

 

Za ovaj vrlo jednostavan recept neophodno vam je da na određene deljke, koje smatrate da je lako konzumirati iseckate pileći file.

 

Nakon toga, u jednoj posudi izmrvite čips.

 

Pre nego što u izmrvljeni čips stavite piletinu, najpre po mesu pospite malo ulja i dodajte začine.

 

Zatim komadiće piletine uvaljajte u izmrvljen čips.

 

Pecite oko 20 minuta, na 180 stepeni, odnosno dok ne porumeni i piletina ne postane sočna i hrskava.