Može se služiti uz rusku salatu i meze, a sa trpeze će nestati za tili čas.
Svi ljubitelji peciva i testa potpuno će se oduševiti domaćim rol viršlama koje će biti savršen izbor uz meze, domaće sireve, kobasice, rusku i grčku salatu, a ukus i neodoljivi miris će čitavu porodicu okupiti oko trpeze. Veoma se jednostavni pravi, za svega 20 minuta.
Sastojci:
pakovanje domaćeg lisnatog testa
tri pakovanja mini - viršli
150 grama kačkavalja
50 grama puter
domači kečap
senf
pečeni susam
jaje za premazivanje
Priprema:
Lisnato testo iseći na pravougaonike i premazati tankim slojem putera, kečapa i senfa. Potom staviti rendani kačkavalj, pa mini viršlicu. Urolati, premazati
jajetom i posuti susamom, ukoliko ste ljubitelj. Postupak ponavljati sve dok imate materijala. Peći na 180 stepeni 20 minuta.
Ukus je fantastičan, poput najukusnijeg peciva iz pekare, a rol viršle možete služiti uz urnebs salatu, kečap ili tahini.