icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

prste da poližete

NE TREBA VAM VIŠE OD 10 MINUTA: Punjeno belo meso iz rerne koje će vas satima držati sitima (RECEPT)

Ukus je izvanredan, a pravi se brzo

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • pola kilograma pilećeg filea
  • 100 grama kulena
  • 150 grama kačkavalja
  • 150 grama kisele pavlake
  • 200 mililitara neutralne pavlake
  • 1 kašičica soli
  • 1 kašičica belog luka u prahu


Priprema


Meso isecite u šnicle, lagano ih izlupajte tučkom za meso, začinite, pa svaku premažite pavlakom. Na svaku stavite po nekoliko kolutića kulena i sira, pa urolajte.

 

Zatvorite čačkalicama, stavite u vatrostalnu činiju, prelijte pavlakom i pecite 45 minuta na 200 stepeni.