Iako ovo testo na prvi pogled podseća na picu, radi se o nečemu mnogo ukusnijem.
Sastojci:
300 ml vode
10 gr kvasca
1 kašičica šećera
malo soli
450-500 gr brašna
Nadev:
kečap
100 gr šunke
50 gr suve kobasice
100 gr suve slanine
3 kisela krastavca
malo čeri paradajza
50 gr štapiće kačkavalja
1 žumance origano
malo kačkavalja
Priprema:
Kvasac potopiti u mlaku vodu dodati šećer, brašno so i zanesiti glatk otesto i ostaviti da odmori. Istresti testo na sto pa ga razviti što tanje. u litove šunke uviti štapiće i redjati po testu blizu ivice u krug, Saviti ivice i pritisnuti Sredinu premazati kečapom i rasporediti nadev po želji. Paradajz iseći pa ga staviti izmedju svake rolnice.
Ostaviti da poraste pa je premazati žumancetom i narendati malo kačkavaljem. Peći na 220 stepeni C oko 20-25 min.