icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

RECEPT

PRAVI SE ZA TREN OKA: Očaravajuća ČOKO-KEKS torta oduševiće vas već na PRVI ZALOGAJ!

Podeli:

Očaravajuća kombinacija ukusa garantuje neopisiv užitak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

500 g Petit Ber keksa

500 ml mleka

1 puding od čokolade

250 g margarina

130 g šećera u prahu

150 g čokolade za kuvanje

 

Priprema:

 

Skuvati puding u mleku, pa mu, dok je vreo, dodati izlomljenu čokoladu. Mešati dok se sasvim ne rastopi i ostaviti da se ohladi.

 

Margarin i šećer u prahu dobro umutiti mikserom i u to dodati ohlađen puding.

 

Keks natapati u mleku i slagati u poslužavnik.

 

Premazati keks filom od pudinga i čokolade i ponavljati postupak dok se ne iskoriste svi sastojci.

 

Preostalim filom dekorisati tortu, ukrasiti je narendanom čokoladom i ostaviti da se ohladi.

 

 

Inicijalizacija u toku...