Ovo jelo će vas sigurno zasititi, a vrlo je lagano

Sastojci:
- 8 paradajza
- So, biber
- 1 šolja prepečenog i sitno iseckanog hleba
- 2 čena belog luka (iseckanog)
- 2 kašike iseckanog peršuna
- 2 kašike iseckanog bosiljka
- 1 kašičica timijana
- 50 g parmezana
Priprema
1. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Nožem izrežite paradajz i kašikom svaki izdubite, piše Stvar ukusa. Posolite ih i začinite biberom i stavite paradajz u pleh.
2. Pomešajte mrvice hleba, beli luk, peršun, bosiljak, timijan i sir sa komadićima paradajza koje ste izdubili. Dodajte dve do tri kašike ove mešavine u svaki paradajz.
3. Pecite 30 minuta, sve dok mešavina ne poprimi smeđu boju, a paradajz postane mekan. Ostavite da se malo ohladi pre nego što poslužite.
( Izvor: Stvar ukusa )