IZVRSNE SU

Domaće jelo bez masti: Napravite prženice u rerni (RECEPT)

0

Slastan način da iskoristite bajati hleb

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Sastojci na 8 kriški bajatog hleba: 2 jaja, šolja mleka, 2 kašike brašna, pola kašičice soli, 3 kašike ulja.

 

Priprema: U posudi umutite jaja sa malo soli. Dodajte mleko, brašno i ulje. Ponovo promešajte da dobijete homogenu smesu. Svaku krišku potopite u smesu i ostavite kratko da se natopi.


Sočno: Bakina pita Udavača koja osvaja ukusom

 

Nakon toga poređajte kriške u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u rerni sa ventilatorom, na 200 stepeni, oko 15 minuta ili dok ne dobiju zlatnu boju.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker