ISHRANA POZNATIH

Krompir, strast i detoks dan: Režim ishrane slavne Odri Hepbern

0
Welness pravila za srećan i zdrav život legendarne filmske dive
Odri Hepbern, Profimedia
Odri Hepbern, Profimedia, Profimedia
Elle.rs


look Doručak kod Tifanija Odri Givenchy
fashion

Audrey at Home Luka Doti
I lepotice plaču: Pročitajte životnu priču slavne Odri Hepbern
Hepbern

Insisitrila je i učila nas da pijemo što više vode i jedemo što više povrća. Nije izbegavala meso, ali njen jelovnik činili su 80 odsto voća i povrća. Krompir je bio njena obavezna namirnica i glavni sastojak svake dijete. Knjiga koju sam napisao o njoj i njenoj zdravoj ishrani sadrži preko 50 njenih recepata
Otkrivamo vam kako da i vi imate zanosne trepavice kao Odri Hepbern
Naravno da se s vremena na vreme žalila na bore ili sede, ali ona je zaista uživala u svakom trenutku i godini. Uživala je u starosti.
Svaki put kada bi otkrila nešto novo otišla do marketa, pronašla novi recept…bila je zbog toga srećna kao mala devojčica. Ona nije imala samo lepu i pozitivnu spoljašnjost, već i vedar i neponovljiv duh

Jednom mesečno majka je uvek imala detoks dan, i to mahom nakon putovanja jer inače u tom vremenu imate periode mučnine kada vam se ništa ne jede... U tom periodu nije samo jela voće, već i povrće uz dosta tečnosti.
Jedanaest saveta Odri Hepbern svakoj ženi

Živela je dan po dan i nije se plašila starenja, prihvatala je sve u životu s pozitivnim stavom, radujući se svakom danu. Čak i kad se razbolela i veliki deo dana provodila u krevetu imala je običaj da kaže: Ah, kad se oporavim, moramo da skoknemo do Australije. Tamo je prelepo.  


Kada se majka preselila u Švajcarsku, to je za starosedeoce i stanovnike tog malenog mestašca bio bitan događaj. Čekali su je da se pojavi u kafiću, prodavnici očekivajući da je vide u luksuznom Rolls Royceu ili Mercedesu. Ali moja majka se nikada nije vozila skupocenim kolima niti se šetkala među masom kao neka V.I.P. ličnost. Bila je i ostala skromna bez obzira na nagrade i pohvale i uspeh.




- Pijte dosta vode i jedite povrće.

- Ne bojte se godina već uživajte u njima.

- Radujte se sitnicama.

- Pokušajte jednom mesečno da imate detoks dan.

- Razmišljajte pozitivno o životu.

- Nikad ne dovolite da vas uspeh promeni, uobrazi.
makonda-tracker