novi trend

Usred emisije je skinula šminku i ekstenzije, Pamela je ostala u čudu: Poznata voditeljka odlučila da pokaže pravo lice

0

Čuvena glumica Pamela Anderson odlučila je da ukaže na to da sve žene sebe treba da vole onakve kakve su, a ne onake kakve drugi očekuju da budu 

DRU BARIMOR SKINULA ŠMIKU I POKAZALA PRAVO LICE
DRU BARIMOR SKINULA ŠMIKU I POKAZALA PRAVO LICE foto: The Drew Barrymore Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudske lepotice, ma koliko bile lepe koriste "tone" šminke želeći da budu što bolja verzija sebe.

 

Tako se svetu predstavljaju u nekom potpuno drugačijem svetlu, a zapravo, kad se zavese spuste, kamere ugase i skine šminka i svi dodaci ostaju sasvim obične žene i devojke,

 

Glumica Pamela Anderson nedavno je pokrenula jedan trend, za koji mnogi kažu, da bi i te kako mogao da zaživi u Holivudu. Naime, ona je počela da se u javnosti pojavljuje bez imalo šminke, onakva kakva je uvek.

Time je pokazala svoju prirodnu lepotu, ali i osvestila činjenicu da je starenje prirodan proces i da tih godina žene ne treba da se stide, već da se na njih ponose. 

 

Nedavno je glumica gostovala u emisiji kod čuvene voditeljke Dru Barimor gde joj je usred emisije rekla da skine šminku i ekstenizije iz kose i da pokaže svoje pravo lice što je ona, na zaprepašćenje svih, pristala da uradi.

 

- Svi u studiju ćemo biti prirodni. Žene su najlepše kada su prirodne. Sada ličim na sebe - rekla je Dru dok je skidala šminku.

Ovim potezom Dru je zapravo htela da ukaže na to da su danas žene pod ogromnim pritiskom da treba da izgledaju savršeno, da u svakom trenutku moraju da budu tip-top sređene. Često se ispod te šminke kriju teška osećanja, krivica, pa se poseže za estetskim korekcijama, iscrpljujućim dijetama, umecima, dodacima i tom slično.

 

Svaka žena je lepa na svoj način i svaka treba da se trudi da se u svojoj koži oseća dobro. Sve što je usiljeno, veštački i neprirodno je višak, zato žene, negujte se, volite svoje telo, vodite računa o zdravlju i to će biti dovoljno da budete zadovoljne svojim odrazom u ogledalu.

 

Bonus video:

Marija Kilibarda bez šminke pazari na pijaci 

 

makonda-tracker