koji je vaš dan?

Jeste li rođeni pod SREĆNOM zvezdom ili idete TEŽIM PUTEM? DATUM ROĐENJA otkriva mnogo o našoj sudbini i životu

0

Datum rođenja može pokazati koliko se lako snalazite i imate sreće ili vam ipak ide malo teže.

proverite šta o vama otkriva datum vašeg rođenja
proverite šta o vama otkriva datum vašeg rođenjafoto: Kichigin/Shutterstock

Datum rođenja otkriva mnogo o našem životnom putu. Neki veruju da on krije tajnu šta smo bili u prošlom životu, ili, recimo, da parni ili neparni datum rođenja takođe imaju svoje značenje.

 

Pogledajte šta govori o vašem karakteru ili sudbini dan u mesecu kada ste rođeni.

 

Ako ste rođeni 1, 10, 19, 28. u mesecu...

 

... vi ste rođeni kao vođa, imate mnogo ambicija i hrabrosti. Ako se vi pitate, postići ćete mnogo u životu, znate čemu težite i na šta ste fokusirani. Kreativni ste, imate mnogo ideja i spremni ste da menjate svet. Vi se odlično snalazite u samostalnim poslovima. 

 

Ako ste rođeni 2, 11, 20, 29. u mesecu...

 

... vama je potreban mir u životu. Vi ne želite da budete sami, već u skladu sa nekim. Dobar ste timski igrač, skromni ste, emotivni i empatični. Lako vas je povrediti, pa se makar sami potrudite da ne date svakome da vas iskoristi. Pravi ste esteta..

 

rođeni 3, 12, 21, 30.  imaju dara za umetnost
rođeni 3, 12, 21, 30. imaju dara za umetnostfoto: GDmitry/Shutterstock

Ako ste rođeni 3, 12, 21, 30. u mesecu...

 

... vi imate dara za umetnosti, kreativni ste, elokventni, rođeni za stvaranje. Vi ste optimisti, duhoviti, spremni da osnažite druge. Maštate, prijatelji ste, topli i velikodušni.

 

Ako ste rođeni 4, 13, 22, 31. u mesecu...

 

... vi ste vredi, disciplinovani, organizovani. Izvršavate svoje obaveze. Ne trpite laž i volite istinu po ma koju cenu. Ne odustajete nikada i za vas predaja nije opcija. Čvrsto držite kontrolu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

proverite šta o vama otkriva datum vašeg rođenja
proverite šta o vama otkriva datum vašeg rođenjafoto: Kichigin/Shutterstock

Ako ste rođeni 5, 14, 23. u mesecu...

 

... vi ste veoma komunikativni i daroviti s rečima, bilo u govoru, bilo u pisanju. Imate dobre komunikacione i prodajne sposobnosti. Lepo pričate i u stanju ste da mnoge time opčinite. Ipak, mnoge stvari vam brzo dosade, pa često želite promenu i slobodu.

 

Ako ste rođeni 6, 15, 24. u mesecu...

 

... vi ste puni ljubavi za sve. Najviše volite kada ste okruženi porodicom. Volite da okupite porodicu na jednom mestu i da budete centar tih okupljanja. Želite harmoniju, volite decu i pravdu i birate da vidite najbolje u ljudima.

 

 

Ako ste rođeni 7, 16, 25. u mesecu...

 

... vama je logika jača strana. Volite da učite, istražujete i tražite istinu. Nemate poverenja u svakoga i nekada vas je teško pridobiti. Želite da spoznate dublji smisao i volite samoću.

 

Ako ste rođeni 8, 17, 26. u mesecu...

 

... vi ste veoma snažni i ambiociozni. Želite da imate jasne životne ciljeve i fokus. Brzo rešavate probleme i ne dozvoljavate sebi da posustanete i padate. Vaš glavni adut je dar za organizaciju i rešavanje svakog zadatka ili nedaće.

 

rođeni 9, 18, 27. imaju mnogo talenata i želje da pomognu drugima
rođeni 9, 18, 27. imaju mnogo talenata i želje da pomognu drugimafoto: Shutterstock/Alliance Images

Ako ste rođeni 9, 18, 27. u mesecu...

 

... vi imate mnogo talenata i želite da ostvarite nešto veliko i ostavite traga. Empatični ste, pomažete, dajete ljudima više nego što dobijete. Volite da putujete, velikodušni ste i kreativni.

 

Ako ste rođeni 11. ili 22. u mesecu...

 

... vi ste umetnici, ponekad nervozni, ali uvek inspirisani. Možete da budete uspešni i da ostvarite sve snove jer ste veoma mudri i lako nalazite put za ostvarenje svojih ideala i želja.

 

Bonus video:

Kako ista sudbina prati pevače iz prve generacije Zvezda Granda

 

makonda-tracker