isprobajte

Najjednostavniji trik za privlačenje NOVCA: Stavite ovu namirnicu u novčanik i gledajte kako se puni parama

0

Mnogi veruju da postoje rituali za privlačenje ljubav, sreće, blagostanja, a evo i jednog koji privlači novac 

foto: Shutterstock / Shift Drive
foto: Shutterstock / Shift Drive

Ljudi su vekovima unazad verovali da postoje rituali koji mogu da im pomognu da nađu srodnu dušu, da se ostvare na polju posla, ali često tragamo i za nekim magičnim načinom da dođemo do novca. 

 

Ako verijete u feng šui i slične stvari možda možete da isprobate jedan trik pomoću kojeg, navodno, možete privući materijalno bogatstvo.

 

Lovorov list gotovo svi imamo u kućama, a retko ko zna da ovaj začin donosi sreću i blagostanje.  Feng šui, stara kineska tehhnika uređenja doma i privlačenja pozitivne energije, može se primeniti i na novčanik.

 

 

Veruje se da ukoliko u njemu nosite račune, istrošene kartice, zgužvan novac i nepotebne stvari, onda privlačite lošu energiju i nepovoljnu finansijsku situaciju.

 

Postoji i verovanje da je paljenje lovorovog lista sredstvo za čišćenje energije u domu, kao i za određivanje da li je u kući prisutna pozitivna ili negativna energija.

 

Kako da privučete novac u svoj dom?
Kako da privučete novac u svoj dom?foto: Shutterstock / Africa Studio

 

Osim za privlačenje blagostanja postoje načini i da privučete rast na drugim poljima. Element drveta predstavlja rast, zdravlje, prosperitet i obilje u feng šuiju i često je povezan sa novim životom i novim počecima. Ima aktivnu i mušku energiju, ali i elemente receptivne i ženske energije.

 

Postoji nekoliko načina da prikažete element drveta kroz feng šui u vašoj spavaćoj sobi. Pokušajte da ga integrišete kroz dekorativne elemente od drveta, nameštaj i druge drvene strukture.

 

 

makonda-tracker