isprobajte, ništa vas ne košta

Šta treba da uradite da privučete NOVAC? Ovo su rituali za bogatstvo, jedan je POSEBNO VAŽAN - odnosi se na NOVČANIK

0

Ako verujete u feng šui primenite ove savete i brzo ćete primetiti boljitak 

foto: Shutterstock / FotoHelin
foto: Shutterstock / FotoHelin

Od davnina su ljudi verovali u različite rituale, koji su povezani sa privlačenjem novca, obilja i prosperiteta.

 

Oni koji propagiraju ovakve rituale veruju da mala promena navika može da pomogne da unesete u svoj dom i novčanik energiju bogatstva.

 

Evo na koje stvari treba da obratite pažnju da bi novac ušao u vaš život prema simboličnom verovanju:

 

- Novac treba ceniti, poštovati i biti na njemu zahvalan. Samo u ovom slučaju on će biti prisutan. Ali čim počnete da ga razbacujete ili zanemarite, novac odmah odlazi.

 

 

- Budite optimistični, veseli, aktivni i pozitivni. Novac i sreća idu srećnim ljudima, ali zaobilaze tužne, problematične, oni koji stalno kritikuju, žale se i negoduju.

 

- Novčanik treba da bude ureda i kvalitetan. Savršene boje za novčanik su crvena, zelena, crna, zlatna. Kada kupujete novi novčanik, nemojte baciti stari. Skladištite ga na neko mesto u domu kako se ne bi remetio tok novca.

 

-Novčanice u novčaniku ne treba da budu zgužvane. Treba ih složiti od većeg apoena do manjeg, ali uvek prednjom stranom novčanica ka vlasniku.

Kada dajete novac bez žaljenja, primate ga sa zadovoljstvom i radošću.

 

Rituali za privlačenje novca i bogatstva
Rituali za privlačenje novca i bogatstva foto: Shutterstock / Africa Studio

 

- U novčanike možete nositi talismane za bogatstvo. To može biti kineski feng šui novčić, srećna novčanica ili kristal za blagostanje, detelina sa četiri lista, simbol broja 8, simbol potkovice, kornjače...

 

Zabranjeno je uzimati novac iz ruke u ruku. Prvo ih treba postaviti na sto, radni pult ili drugu površinu. Izbegavajte prelaženje iz ruke u ruku kako bi novac tekao.

 

U novčaniku ne bi trebalo da bude ništa suvišno. Brojni papirići, vizit karte, beskorisne kartice, računi, čekovi, fotografije i druge stavri koje oduzimaju energiju novcu. Uklonite sve nepotrebno iz novčanika ako sanjate o finansijskom blagostanju.

 

Nakon što primite platu ili prihod, nemojte žuriti da ih potrošite. Neka novac odmori jedan dan i navikni se na vas, kao i vi na njegovu energiju. Neka novac provede noć kod kuće kod vlasnika. Tek tada možete početi da plaćate račune.

 

 

makonda-tracker