simbolično

NIKO NA SVETU IH NIJE DOBIO TOLIKO KAO ONA: 14 vereničkih prstenova Viktorije Bekam kriju VELIKE TAJNE

1

Poš Spajs nije bio dovoljan ni jedan, ni dva verenička prstena... Dobila ih je čak 14!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok se većina žena zadovolji jednim vereničkim prstenom, to sa Viktorijom Bekam nije slučaj. Imala ih je neverovatnih 14, ukupno su vredni 8,9 miliona funti, a svaki priča svoju priču.

 

Bogatstvo nekadašnje Spajsice i njenog supruga Dejvida procenjuje se na 700 miliona funti, što znači da ovaj par sebi može priuštiti (skoro) sve što poželi. Kad je u pitanju Viktorijina "kutijica" sa nakitom, čini se da je dobila i mnogo više nego što je htela.

 

Kad ju je Dejvid prvi put zaprosio pre 24 godine, to je učinio sa dijamantskim prstenom vrednim "skromnih" 65 hiljada funti.

 

Tim Belson je stručno procenio da njena kolekcija vereničkog prstenja vredi oko 8,9 miliona funti, što je mnogo, čak i za slavne ličnosti kao što su oni. Dejvid, kako se navodi, ne kupuje Viktoriji prsten baš svake godine, ali to čini zaista često... I svaki ima simboliku vereničkog prstena, a Viktorija ih rado menja.

 

Kako bi proslavili svoj brak i rođenje sinab, čim su razmenili zavete, Poš je skinula svoj verenički prsten i zamenila ga novim prstenom od platine, sa belim dijamantom, a nosila ga je 18 meseci.

 

Božić je 2003. godine rano došao kod njih kada je i ovaj prsten zamenjen novim prstenom sa smaragdom, vrednim 1,2 miliona funti.

 

Za Viktorijin 30. rođendan iduće godine, Dejvid ju je počastio dijamantskim prstenom u šampanjac roze boji, vrednim 800 hiljada dolara. To nije bilo dobro vreme za ovaj par, jer je isplivala informacija o Dejvidovoj aferi sa pomoćnicom Rebekom Los.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Manje od 12 meseci kasnije, Viktorija ga je skinula i zamenila sedamnaestokaratnim dijamantskim prstenom u obliku kruške, koji je Dejvid platio oko 2 miliona funti. Povod je bilo rođenje njihovog sina Kruza.

 

2006. godine je žuto-zlatni prsten sa smaragdom i dijamantima dospeo na Viktorijin prst, a vredeo je 700 hiljada funti. Dejvid ju je iznenadio njime nakon selidbe u Ameriku.

 

Sličan prsten koji je dizajnirao Chopard Viktorija je nosila od 2008. godine, a novi prsten je plaćen 2 miliona funti.

 

Kada je pokrenula njena modna marka 2009. godine, Viktorija je krenula da nosi divan prsten sa belim dijamantom i rubinom, a plaćen je 800 hiljada funti.

2010. godine usledio je glamurozni prsten od platine sa safirom, koji je Poš morala da nosi tokom boravka u Los Anđelesu.

 

Kada je sledeće godine rodila ćerku Harper, Viktorija je krenula da nosi "skromniji" prsten sa ružičastim dijamantom.

 

2015. godine se pojavila sa novim dijamantskim prstenom koji je nosila nekoliko meseci, a poslednji prsten, vredan 120 hiljada dolara, nosila je na Nedelji mode u Parizu, nedugo nakon tračeva da se Dejvid i ona razvode.

 

 

makonda-tracker