zvezde donose ispunjene želja

Večeras nas na nebu očekuje spektakl: Kiša meteora počine 22. jula, evo kad treba da pogledajte u nebo i ZAMISLITE ŽELJU

0

Večeras pronađite neko mirno mračno mesto, udobno se smestite i čekajte zvezdu koja će ispuniti vašu želju

foto: Shutterstock / Geermy
foto: Shutterstock / Geermy

Jedna od najlepših pojava na nebu, takozvana kiša metora očekuje nas od 22. jula do 24. avgusta 2022. godine.

 

Zvezde padalice ili superseidi jedna od najintenzivnijih i najsjajnijih kiša zvezda padalica u celoj godini. To je jedna od tri najsjajnije kiše meteora i upravo nas ona očekuje u narednom periodu. 

 

 

 Da biste ih videli potrebno je da nađete mesto gde nema mnogo svetla, da se fokusirate samo na mrak iznad vaših glava, pripremite želju, a onda kad vaša zvezda proleti samo je tih izgovorite za sebe. 

 

Zvezde padalice će dostići vrhunac oko 11. do 13. avgusta. Verovatno će najaktivnija noć za Perseide biti noć 12. na 13. avgust. Ovo su tri dana kada će zvezde padalice biti najvidljivije ljudskom oku. Ako je vedro nebo, možete računati na 2-3 meteora u minuti. Ovo je mnogo u poređenju sa drugim meteorskim kišama.

 

Kiša meteora
Kiša meteorafoto: Belish/Shutterstock

 

Najjači uticaj će imati sredinom avgusta, tačnije 11, 12. i 13. avgusta. Perseidi nam pomažu da prepoznamo i prihvatimo svoje slabosti. Ovaj tok nas ispunjava snagom i samopouzdanjem, pomaže da se oslobodimo kompleksa, loših navika, negativnog razmišljanja.

 

Tokom perioda aktivnosti Perseida, astrolozi snažno savetuju da činite dobra dela što je češće moguće - ovo privlači sreću.

 

 

Ukoliko imate planove gledajte da ih u ovom periodu sprovedete u delo. Tada će biti povoljan period za preseljenje, traženje novog posla, kupovinu nekretnina, kućnih uređaja i tome slično.

 

Sve je moguće ako verujete, zato se fokusirajte i verujte u svoje snove. 

 

 

makonda-tracker