biće izenenađenja

Mesečni novčani horoskop za AVGUST 2022. godine: Lavovi, nemojte da rizikujete, a Ribe treba da pripaze na finansije

0

Saznajte kakve vas dobiti i nedaće čekaju u osmom mesecu u godini. 

foto: Shutterstock/VAKS-Stock Agency
foto: Shutterstock/VAKS-Stock Agency

Mesečni novčani horoskop za avgust 2022. godine!

 

Ovan (21.03 - 20.04.)

Ovan je jedan od onih znakova zodijaka koji ili ima novca ili su mu džepovi prazni - ne postoji zlatna sredina. U avgustu 2022. godine Ovan će se suočiti sa finansijskim gubitkom. Ali ova okolnost ne žalosti vatreni znak, on uvek zna opcije i izlaze. Ovan nadoknađuje nedostatak sredstava bogatim i aktivnim životom, koji ne zahteva posebne troškove. Umesto bioskopa – zalasci i izlasci Sunca na otvorenom, skupe restorane zameniće ručak u parku sa srodnom dušom. Zahvaljujući optimističnom stavu, Ovan će moći bezbolno da preživi stagnirajući period.

 

Bik (21. april - 20. maj)

Finansijski horoskop za avgust savetuje Biku da preispita troškove. Naviksli ste na udobnosti i blagostanje, hedonista ste i uživate da budete okruženi lepim stvarima. Ali u bliskoj budućnosti ovi troškovi će biti nelogični. Pametnije je razmisliti o opcijama za ulaganje i štednju. Samo tako ćete moći da zauzmete stabilniji finansijski položaj.

 

 

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci se mogu pohvaliti svojim položajem: u poređenju sa ostalima, on radi stvari precizno. Ovaj znak je pod energijom Merkura - na pragu je velikih poslova i poslovnih predloga koji će doneti impresivne sume u drugoj polovini avgusta. Ali to nije razlog da se živi na veliki način: zbog povećane potrošnje na zabavu, do kraja leta će se pojaviti praznina u budžetu Blizanaca.

 

Rak (21.06 - 22.07)

Poželjno je da se Rak fokusira na nekretnine, finansijski horoskop za avgust uverava da će sada to postati njegov izvor prihoda ili prilika za uštedu. Ako posedujete stambenu nekretninu, možda ćete želeti da razmislite o iznajmljivanju ili prodaji. Trebalo bi da smanjite potrošnju na svoj dom i da ne planirate velike kupovine kao što su kućni aparati ili nameštaj.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker