icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

mmmmm

Za 10 minuta spremite doručak koji će oduševiti svakoga: Viršle u tost hlebu su očaravajućeg ukusa i mirisa

Podeli:

Ako vam je potreban prvi obrok koji se brzo sprema, ali da u isto vreme da bude i ukusan, onda je ovo pravi izbor za vas.

foto: Shutterstock/DenisMArt
foto: Shutterstock/DenisMArt

Sastojci:

 

  • 2 viršle
  • 2 kriške tost hleba
  • ulje
  • jaje
  • 50 g rendanog kačkavalja
  • kečap 
  • majonez
  • 1 jaje

 

 

Priprema:

 

Pre svega malo skuvajte viršlje, ali ne previše. Nakon toga odstranite krajeve sa kriški hleba. 

 

Zatim viršle obložite hlebom, pa ih uvaljajte u jedno umućeno jaje i pržite na vrelom ulju. 

 

Nakon toga izvadite viršle iz tiganja i u njega stavite kačkavalj da se na nekoliko sekndi istopi.

 

Opet vratite viršle i obložite kačkavaljem. 

 

Po želji pospite majonezom i kečapom.

 

 

 

Inicijalizacija u toku...