disciplinovana

Jedinstven odgovor — evo kako održava liniju: Lepa Brena otkrila rutinu koja joj pomaže da izgleda ZANOSNO u 61. godini

1

Pevačica je otkrila koji je to trik koji ona primenjuje i u svojoj sedmoj deceniji, a sa kojim uspeva da izgleda savršeno. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Lepa Brena još od kada se pojavila na javnoj sceni važi za jednu od najzgodinijih žena na estradi. Ona je simbol za ženstvenost i o njenoj savršenoj liniji neprestano se govori. 

 

Šezdesetjednogodišnja pevačica sada je otkrila kako joj to uspela, ali je naglasila i važnost meditacije u svojoj svakodnevnoj rutini: 

 

 

— Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vežbam. Ako mogu ja u 61. godini da budem aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se da odem na plažu ili bazen i da plivam. Najbitnije je da čovek ne zapostavi telo, treba da ga pokrećemo svakodnevno — kazala je Brena i dodajla da joj je bitno i da vodi računa o glasu:

 

— Mi pevači moramo da pazimo i na glas i da ga negujemo. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad sa prijateljima volim da nazdravim čašom vina, i to je sve — zaključila je.

 

Podsetimo da je pevačica nedavno pričala kako je iza sebe je ostavila sve što je nezdravo. Ne samo što bolje izgleda, već se i oseća bolje, pričala je ona. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma — objasnila je Lepa Brena.


Pomenula je i to da su ona i njen suprug Slobodan Boba Živojinović dok su odmarali na Tajlandu bili na strogom režimu ishrane nekoliko dana kako bi eliminisali otrove iz tela i, nasuprot uvreženom verovanju, ovaj program ih nije iscrpeo — naprotiv, pevačica ističe da je bila puna energije!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna! — napominje Brena.


Pevačica je počela i da trenira, a više od toga kako će izgleda zanima je kako će se osećati i da bude poletna.


Jelovnik Lepe Brene

 

  • Doručak: Smuti od zelenog čaja
  • Ručak: Grilovano povrće i zelena salata
  • Večera: Potaž od bundeve
  • Bonus trik: Kada ste gladni, popijte čašu vode ili čaj od đumbira jer on može da vam zavara glad.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker