DIVNE USPOMENE

Prelepe sestre Jahić uživale su u Kanadi: Pogledajte kako je Lepa Brena izgledala pre 30 godina (FOTO)

3

Ova vanvremenska uspomena oduševila je publiku, a tek sada nam je jasno koliko Faketa i Fakreta zapravo liče.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarna muzička zvezda Lepa Brena odrasla je u porodici gde su požrtvovanje, skladan odnos i neizmerna podrška bili veoma bitni, a do danas su joj sestra Faketa i brat Faruk pored naslednika i supruga Bobe najvažniji u životu.

 

Iako su svi troje bili veoma muzikalni, samo Brena je napravila vanserijsku muzičku karijeru, dok smo Faruka nedavno imali prilike da čujemo u emisiji "Nikad nije kasno", gde je pokazao svoje zavidno muzičko umeće.

 

Pevačicina sestra decenijama živi u Kanadi sa mužem Zoranom i dve ćerke, a njih dve imaju tu tradicuju da zajedno obilaze svet, barem dva puta godišnje.

 

Tako je Brena listala porodične albume i naišla na divnu uspomenu od pre 30 godina, kada je sa Faketom i njenom naslednicom boravila u Vankuveru.

 

Pratioci su bili oduševljeni prizorom, a mnogi su joj poručili da sestre Jakić veoma podsećaju, kako crtama lica, tako i građom.

 

Lepa Brena
foto: Instagram Printscreen

Ljubav koju i danas neguje prema porodici i nezaboravnim tenucima koje su proveli zajedno, jednom prilikom podelila je i sa medijima.

 

Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća – izjavila je Brena pre nekoliko godina za “Stori”.

 

Lepa Brena
foto: Instagram Printscreen

 

makonda-tracker