otkrivamo

Većina ih koristi jer misli da su NAJZDRAVIJI obroci: Ove namirnice su GLAVNI KRIVAC za taloženje masnih naslaga (FOTO)

0
Verovatno se i vama desila sledeća situacija - zdravo se hranite, koristite baš sve namirnice za koje mislite da su zdrave, ali masne naslage sa predela zadnjice nekako da nestanu. Evo u čemu je problem!

 

 

Perece

 

Iako sadrže malo masnoća i kalorija, perece su puni soli koja ne samo da može uzrokovati osećaj nadutosti nego i dehidraciju tela, što će celulit na zadnjici učiniti vidljivijim.


Ako ih jedete u ovo vreme UGROŽAVATE ZDRAVLJE: Pogledajte kada je pravo vreme da jedete ove namirnice (FOTO)

 

Imate li potrebu za grickanjem, uvek pri ruci imajte vrećicu nezasoljenog orašastog voća koje je hranjivo i držaće vas sitima do večere.

 

Prerađeno meso

 

Belančevine su ključne za održavanje fit guze i izgradnju mišića, ali mnoge vrste mesa, poput prerađene ćuretine, kobasica, šunke, kobasica i odreska, pune su nezdravih masnoća i natrijuma i često nam više štete nego koriste. Sendvič s ćuretinom može biti hranjiv, ali bolji izbor biće krto meso, kao što je piletina bez kože i lososa.

 

Jogurt

 

foto: Profimedia

 

Mnoge vrste jogurta krcate su dodanim šećerom te mogu sadržavati između 15 do 29 grama šećera po porciji, što je jednaka količina šećera kao u nekim čokoladicama. Naravno da se ne morate u potpunosti odreći jogurta, samo birajte one koji sadrže oko 11 grama šećera te se držite preporučene količine konzumiranja.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker