i vitka i energična

Kako se hrani Pipa Midlton? Jelovnik Kejtine sestre čuva vitkost & zdravlje, a ne krije ni kako ponekad "zgreši"

0

Pipa Midlton otkrila je jednom prilikom detalje svoje pažljivo izbalansirane ishrane, a tvrdi da nikad nije bila na dijeti.

Pipa Midlton posvećena je zdravom životu, treningu i dobro planiranoj ishrani
Pipa Midlton posvećena je zdravom životu, treningu i dobro planiranoj ishranifoto: James Gourley/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton pobornica je zdravog života, ali to je takođe i njena rođena sestra Pipa MidltonPipa Midlton prati striktan režim ishrane i fitnes plan kako bi ostala fit i snažna, a takođe obožava i da kuva sebi.

 

Pre nekoliko godina je za Hello! otkrila šta voli da jede dok se pripremala za jedan sportski događaj u Norveškoj, kada je istakla da se njena ishrana bazira na principu da joj pruži energiju i nutrijente.

 

Trudim se da jedem žitarice od celog zrna, ugljene hidrate za energiju i da imam tri obroka dnevno. Uvećavam porcije obroka u skladu s treninzima, jedem mnogo smeđeg pirinča, sočiva, kinou i batat, a za doručak ovsenu kašu i tost od raži.

 

Ona tvrdi da nije izbirljiva.

 

Volim hranu, ali nedelju dana ili pre događaja za koji se pripremam vodim računa o hrani i izbacujem alkohol, rafinisane šećere...

 

Pipin jelovnik

 

Za doručak Pipa jede ovsenu kašu ili kuvana jaja i ne počinje dan bez doručka. Ne preskače jogurt sa seckanim voćem ili semenkama, ovsem ili lešnicima, ili hleb od raži s jajima i avokadom.

 

Ponekad Pipa jede čokoladu, čips ili popije čašu vina. Tvrdi da nikad nije bila na Dukan ili Atkinsovoj dijeti, ali beli hleb i testeninu svodi na minimum, i to u razumnim porcijama.

 

Za večeru voli da jede tunjevinu sa avokado salsom, zato što je ovo jelo bogato omega-3 kiselinama.

 

Pipa Midlton vrlo retko greši kada je u pitanju uravnotežena ishrana
Pipa Midlton vrlo retko greši kada je u pitanju uravnotežena ishranafoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

 

 

 

makonda-tracker