OVO JE NJENO TAJNO ORUŽJE

Noću "napada" frižider, bez slatkiša joj ne prolazi nijedan dan: Kako Maja Mandžuka godinama održava savršenu liniju?

0

Mnoge glumice su često na rigoroznim dijatama, ali ne i ona - ona za ograničenja ne mari i jede sve što joj u tom trenutku prija 

KAKO MAJA MANDŽUKA GODINAMA ODRŽAVA IDEALNU LINIJU?
KAKO MAJA MANDŽUKA GODINAMA ODRŽAVA IDEALNU LINIJU?foto: Nemanja Nikolić

Glumica Maja Mandžuka godinama slovi za jednu od naših najzgodnijih glumica, pa ne čudi što se mnogi pitaju koja je tajna njene vitke linije. Od kako smo je kao veoma mladu prvi put videli u filmu "Munje" Maja gotovo da se uopšte nije promenila. 

 

Ona je menjala države, živela u Srbiji, pa u Americi, menjala je stilove života, radila nekad manje, nekad više, ali ono što se nije menjalo jeste to da je uvek imala savršenu liniju.

 

Iako je veoma popularna Maja ne govori često o svom privatnom životu, ali je ipak otkrila neke od svojih navika, koje su, mora se priznati, iznenadile mnoge.

Upitana o tome kako je uvek mršava, zgodna i nikada nema ni grama viška, Maja je priznala kako se hrani, a otkrila je i da nikada nije bila na dijeti ili nekim rigoroznim dijetama. 

 

- Nikada nisam bila na posebnom režimu ishrane, jer nisam taj tip. Sve to mi deluje opterećujuće - priznala je Maja jednom prilikom.

 

Ona je objasnila da se hrani onako kako joj prija u datom trenutku.

 

- Jedem sve što mi prija, nisam opterećena načinom ishrane, iako vidim da je to danas postalo trend. Nikada nisam brojala kalorije. Naravno, podržavam, čovek treba da vodi računa o sebi, svaki organizam je drugačiji, ali ja ne razmišljam o tome da li jedem popodne ili kasno uveče. Obožavam i naše sarme, a volim i italijansku i japansku kuhinju - rekla je ona za Stil svojevremeno.

 

MAJA GODINAMA IMA SAVRŠENU LINIJU A NIKAD NIJE BILA NA DIJETI
MAJA GODINAMA IMA SAVRŠENU LINIJU A NIKAD NIJE BILA NA DIJETI foto: Profimedia

Glumica se osvrnula i na slatkiše, bez kojih bi teško mogla da zamisli svoj život.

 

- Obožavam slatkiše, a najviše reforma tortu, tiramisu, rozen tortu i sve vrste štrudli.

 

Budući da često odlazi kasno u krevet ne libi se da i tokom kasnih sati poseti kuhinju, zadovolji glad, a onda ode u krevet da spava.

 

- Pošto ne mogu da zaspim gladna, obavezno oko jedan-dva ‘napadnem’ frižider i uživam u slatkim ili slanim đakonijama, ponekad i u običnim grickalicama - otkrila je Maja.

 

Maja je često govorila o tome da nije ljubitelj sporta i vežbanja.

 

 

- Šta je to trening? Joga mi je suviše statičan sport, a ja volim dinamične stvari - rekla je jednom prilikom.

 

Budući da voli da jede, a njeni prijatelji mogu da posvedoče i da je veliki gurman, jedino što možemo da zaključimo jeste da Maja nikada nije imala problem s izgledom i kilogramima, jer ima dobar metabolizam i genetiku. 

 

Glumica je pasionirani ljubitelj krompira, hleba, koji jede, kako je priznala jednom, čak i uz testeninu. 

 

Ipak, dobar metabolizam ne bi imala da se ne kreće dovoljno, a njena velika pasija je pešačenje. Budući da Maja godinama živi u centru Beograda gde je problematično kretati se vozilom, trudi se da uvek napravi dobar plan kako bi svuda na vreme stigla - peške.

 

Upravo to je tajna njene vitke linije i savršenog tela uprkos činjenici da ne vodi računa o tome šta jede, koliko jede i kada jede. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koje je pravo ime Eve Ras?

 

 

makonda-tracker