stara ljubav

Nema muškarca u Srbiji koji nije UZDAHNUO ZA NJOM: Sećate li se koju glumicu je Filip Živojinović voleo pre Aleksandre?

0

Filip Živojinović danas je u srećnom braku s Aleksandrom Prijović, a pre nje, u Americi, voleo je lepu glumicu.

filip živojinović danas je u srećnom braku s aleksndrom prijović, ali tokom svog boravka u americi, voleo je popularnu srpkinju
filip živojinović danas je u srećnom braku s aleksndrom prijović, ali tokom svog boravka u americi, voleo je popularnu srpkinjufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović jedan su od najskladnijih parova sa domaće javne scene, imaju sina Aleksandra i već godinama uživaju u braku i ljubavi.

 

Mnogi zato zaboravljaju na to kako su izgledali njihovi životi ranije, ali javnost je interesovao Filipov ljubavni život i pre Prije, shodno tome da potiče iz porodice Živojinović, čiji život su mediji uvek rado pratili.

 

Najstariji sin Bobe Živojinovića i posinak Lepe Brene pre nekoliko godina bio je u ljubavnoj romansi koja je privlačila pažnju na svakom korakom, a tada mu je devojka bila prelepa Maja Mandžuka.

 

Popularna glumica najveću slavu stekla je početkom 2000-ih, kada je svetlost dana ugledao film “Munje” u kojem je ona briljirala u ulozi Kate.

Ona godinama živi i radi u Americi, a u Srbiju dolazi i zbog poslovnih i zbog privatnih obaveza.

 

Maja je diplomirala na Univerzitetu za umetnost, tv i filmsku produkciju u Beogradu, a onda kada je posle ogromnog uspeha sa „Munjama“ izgledalo da će nizati uloge u Srbiji, sasvim spontano, spakovala je kofere i otisnula se u Ameriku.

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako se pisalo, Maja i Filip zaljubili su se u Americi i nakon godinu dana zabavljanja odlučili su da pređu na sledeći korak, te su tamo i započeli zajednički život. Često su tamo ugošćavali Lepu Brenu, Bobu i Filipovu braću, pravili su žurke, putovali zajedno i retko kada su bili razdvojeni. Ipak, nakon četiri godine, stavili su tačku na romansu, a o razlozima rastanka nikada nisu hteli da pričaju u medijima.

 

Spekulisalo se da su brojne nesuglasice razlog kraja ljubavi, a par se nikad nije oglasio povodom ovih navoda, čak ni da demantuje.

 

maja mandžuka nikada nije želela da govori o vezi sa filipom živojinovićem
maja mandžuka nikada nije želela da govori o vezi sa filipom živojinovićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja i dan-danas ne želi da priča o romansi s Filipom.

 

— Ja se uvek trudim da se pojavim u medijima kad imam povoda, ali ovako ne. Od 16. godine imala sam korektan odnos s novinarima i uvek sam se trudila da izađem u susret. Nisam nikad demantovala, nisam se oglašavala. Imala sam neke neprijatne situacije, ali to sam zaboravila. Nisam nikad otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Sve zanima da li imam dečka, mogu samo da kažem da sam srećna i ispunjena. Stvarno mu želim sve najbolje i super je dečko, bili smo usmereni jedno na drugo u Americi — rekla je Maja za emisiju Vikend premijera.

 

Bonus video

Prijovićka uživa sa sinom i mužem:

 

makonda-tracker