"to mi je motiv da smršam"

Jednu namirnicu redovno konzumira: Lidija Vukićević otkriva tajnu mladolikog izgleda i vitke linije u 61. godini

0

Glumica Lidija Vukićević ima "caku" kako dovodi liniju u red.

Lidija Vukićević u 7. deceniji sjajno izgled.a
Lidija Vukićević u 7. deceniji sjajno izgled.afoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu Lidiju Vukićević smo zavoleli kao Violetu u seriji "Bolji život", a mnogi komentarišu kako se nije uopšte promenila ni 30 godina kasnije.

 

Ona je već pričala da svaki dan radi petominutne vežbe, a svojevremeno je za Hellomagazin podelila tajnu svoje nege i mladolikog izgleda. 

 

- Ne može žena da počne sa negom sa 40 godina, a onda očekivati da u 60. izgleda odlično. Ali, ako od osmog razreda počne da vodi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vreme - ispričala je Lidija i nastavila:

 

- Kult njegovanja stekla sam u kući, pored majke, i to mi je s vremenom postalo rutina. Svako veče, pre odlaska na spavanje, zadržim se u kupatilu bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja vlastite ličnosti kazala je Lidija.

Ona je tom priliom dodal da nema ništa protiv estetskih hirurga, ali da ih ne posećuje. 

- Nemam ništa protiv. Štaviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se pre ili kasnije vide. Čak i da pribegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete prepraviti celo tijelo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više - ispričala je Lidija i otkrila tajnu svog izgleda:

 

- Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manji i kažem sebi Ući ćeš u njih. To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem -

Glumica redovno konzumira med, a jedini kolač kojem ne može da odoli je koh.

 

Međutim, što se tiče njenog režima ishrane, izbacila je određene namirnice. 

 

- Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim i to mi stvara zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala ''Bolji život''- otkrila je ponosno.

 

makonda-tracker