u 61. godini izgleda besprekorno

Tajna fantastične linije Lidije Vukićević: Iz ishrane je izbacila OVE namirnice, ali jednom kolaču ne može da odoli

1

Glumica Lidija Vukićević svoju besprekornu figuru održava svakodnevnom petominutnim vežbama, a iz ishrane je izbacila sledeće namirnice.

Glumica Lidija Vukićević iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje.
Glumica Lidija Vukićević iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu Lidiju Vukićević (60) publika je zavolela u ulozi Violete Popadić u seriji "Bolji život", koja joj je obeležila život, ali i karijeru.

 

Kako je izjavila jednom prilikom, nakon uloge Violete, njena karijera je krenula uzlaznom putanjom i uvek bi je rado igrala. 

 

Slobodno možemo da kažemo da kada bi sada zaigrala mnogima omiljeni lik u pomenutoj seriji, publika maltene ne bi ni uočila razliku, jer poznata glumica izgledala skoro pa isto.

 

I dalje veoma vredno radi i dosta je angažovana, te trči sa jedne predstave na drugu i to je između ostalog zaslužno za njenu dobru liniju.

  • Nega duše pre svega

 

Ono što joj je najvažnije jeste da pre svega neguje svoju dušu, a to čini čitanjem knjiga.

 

- Obožavam da čitam knjige o psihologiji, filozofiji i religiji, prozor su mi u svet. Rado bih se bavila psihologijom, koja je bliska glumi. Sećam se naslova „Glumica s mozgom“ za jedan moj intervju kad sam imala 24 godine i odlično me opisuje. Prioritet mi je da ispunim dušu, ali ne sporim da mi je važna i fizička nega. - izjavila je jednom prilikom za Blic Ženu.

 

  • Kako neguje lice?

 

Svoju kožu održava tako što na spavanje nikada ne ide bez kreme za lice i tela, a kako kaže, u slobodno vreme od šminke koristi samo puder, karmin i rumenilo. 

 

  • Svaki dan radi vežbe

 

Što se tiče održavanja besprekorne figure, na kojoj bi joj pozavidele i mnoge mlađe koleginice, Lidija je nekoliko puta isticala da u teretanu ne ide, ali da vežbe kod kuće predstavljaju njenu svakodnevicu već 15 godina. 

 

- Postoji nešto što ja radim preko 15 godina, a to su vežbe u parteru. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu da podnesem grč na licu i telu, zato vežbe ne radim dugo. Kada meni dođe u bilo koje doba dana, ja to sve uradim. - rekla je jednom za Gloriju.

 

  • Kako izgleda njena ishrana?

 

Što se tiče ishrane, Lidija priznaje da se uvek hranila zdravo i da nikad ništa nije jela na silu, zato što je "zdravo",već isključivo osluškuje svoj organizam i time se vodi. 

 

Iz svoje ishrane je izbacila gluten, meso i slatkiše, a jedini kolač kojem ne može da odoli je koh

 

Što se tiče ugljenih hidrata, Lidija jede med. 

 

- Med sa cimetom, đumbir sa medom, sve što u med može da stane, to pravim i to jedem - duhovito je zaključila glumica.


 

 

 

makonda-tracker