rigorozno ili ne?

Iz ishrane je izbacila žumance, dan počinje uz dva napitka: Sanja Marinković otkriva kako održava vitku liniju

0

Voditeljka Sanja Marinković kaže da prvi obrok ima tek u 13 časova.

Tajna ishrane Sanje Marinković
Tajna ishrane Sanje Marinkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Marinković jedna je od najzgornijih tv lica na našim prostorima i čini se da iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje.

 

Osim što redovno vežba što rezultira zategnutim i izvajanim telom, popularna voditeljka svoju besprekornu liniju duguje i ishrani.

 

Kako je ranije pričala, Sanja Marinković uvek jede male porcije i to uglavnom sirove hrane.

- Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo, ne jedem ništa kaže kroz osmeh, prim. aut). Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu, i oko 13 časova prvi put unesem hranu - rekla je voditeljka svojevremeno u emisji "Praktična žena". 

 

Ima više od 10 godina kako je iz svoje ishrane izbacila žumance. 

 

- Moram da kažem da već deset, petnaest godina ne jedem žumance, jedem samo belance. Unesem tako samo protein, žumance sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od belanaca- ispričala je u pomenutoj emisiji Sanja.

 

makonda-tracker