ne stidi se

Radila je u pekari, prodavnici i nosila jedne patike: Marinkovićeva se prisetila života u Londonu, koji joj je lekcija

1

Voditeljka otvoreno govori o svojoj intimi, koja ju je naučila pravim vrednostima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Sanja Marinković iskreno je govorila o svom karakteru, radnim navikama i iskustvima koje su od nje napravile istrajnu i samosvesnu ženu. Istakla je da se trudi u svakom odnosu do kraja, što ju je često koštalo.

 

"Iskreno da kažem, teško puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, Ja sam jedna od onih da ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba ode" - kaže voditeljka.

 

"Oduvek sam bila ovakva, samo je možda stvar trenutka kada neke stvari rasčištiš, imaš period kada se mnogo posvetiš karijeri, detetu, i suprugu, to se meni i desilo. Ali svako treba se trudi da ostane mlad i kreativan." - rekla je voditelja i dodala: 

 

Sanja Marinković
foto: Sonja Spasić

"Odmalena sam bila razmažena Beograđanka, ali u svim svojim ambicijama sam istrajala, koristila sam što mi je ovaj grad pružao, a kada mi je postao mali, istražila sam neke nove krajeve, ali sam shvatila da mi je ovde ipak najlepše." - istakla je Marinkovićeva i priznala da je joj je život u Londonu doneo veliku lekciju.

 

"Radila sam i u pekari,  prodavnici. Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja, nosila sam stalno jedne patike i bila štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalile, donela ih mami i tati, te pokazala šta umem."  - završava Sanja za emisiju "Premijera - VIkend Specijal".

 

 

makonda-tracker