prava dama

Marina je starija sestra Lidije Vukićević: Mladolikost im je zaštitni znak - ko bi rekao da je u 7. deceniji?

0

Malo ko zna da naša poznata glumica Lidija Vukićević ima rođenu sestru.

 

Lidija Vukićević
Lidija Vukićevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Lidiju Vukićević svi najbolje znamo po ulozi legendarne Violete Popadić iz neprolazne serije Bolji život. Popularna Viki je u tri navrata izabrana za našu najlepšu glumicu i danas, oko tri decenije nakon ove serije, ona izgleda besprekorno.

 

Mnogi kažu da je Lidija, koja je rođena 1962. godine, zbog svoje mladolikosti uspela da zaustavi vreme. Zanosnu glumicu i političarku možemo često videti kako objavljuje fotografije na Instagramu, koje pokazuju da i u sedmoj deceniji ima prosto savršenu liniju.

 

Lidija je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom, a iz njihove ljubavi rodilo se dvoje dece.

 

 

Stariji sin Andrej rođen je 1992, dok je mlađi David na svet došao tri godine kasnije. Kako joj suprug bio profesionalni fudbaler koji je često menjao klubove, a samim tim u gradove i zemlje u kojima je igrao, Lidija je sa njim imala prilike da živi i u Americi, Turskoj i Holandiji.

 

 

Lidija i Mitar su se razveli 2000. godine, a sinovi su tada ostali da žive sa majkom.

 

 

O Lidiji se uvek dosta pisalo u medijima, kao i o njenim sinovima, međutim malo ko zna da lepa glumica ima i stariju rođenu sestru. Ona se zove Marina Dželetović i čim je ugledate shvatate da je mladolikost nešto što je u genima Lidijine i Marinine porodice. Kada neko vidi ove dve sestre, teško da bi rekao da su zakoračile u sedmu deceniju života.

 

 

Između Lidije i Marine vladaju veliko poštovanje i ljubav, što je naša glumica znala i javno da kaže na veoma lep način.

 

 

- Sestra - imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je Lidiju uz jednu fotografiju svoje sestre, koju je podelila na Instragramu.

 

 

makonda-tracker