tajna idealne linije

Nijedan obrok ne može da zamisli bez OVOGA: Ishrana Milene Vasić zahvaljujući kojoj izgleda FANTASTIČNO

0

Glumica Milena Vasić svoj dan započinje čašom tople vode sa limunom, a kad god oseti potrebu za slatkišima ima jedan "trik".

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Vasić (45) godinama je na domaćoj glumačkoj sceni i osim po brilijantnim ulogama u pozorištu i na televiziji, poznata je i po besprekornoj liniji.

 

Za njen dobar izgled zadužena je sportska aktivnost, priznala je pre nekoliko godina.

 

Pre nekoliko godina je otkrila SUP odnosno stojeće veslanje na vodi, pa od tada svaki slobodan trenutak koristi da uživa u prirodi. 

 

- Bila sam na letovanju na moru i slučajno probala da veslam na dasci. Volim sve sportove, posebno one na vodi. Ja i skijam na vodi. Veslanje na dasci deluje kao da je ništa, a zapravo zahteva ono čemu svi težimo, ali teško postižemo - balans - ispričala je glumica pre nekoliko godina za Gloriju.

Posle ovog iskustva koje ju je oduševilo, Milena je nastavila da vesla u nekoliko klubova u Beogradu.

 

Uz fizičku aktivnost, lepa glumica vodi računa i šta i kako jede. Smatra da hrana definiše čoveka i da svaki obrok treba da bude kompletan užitak. 

 

Izbegava da jede "sa nogu" i trudi se da svaki obrok bude lepo serviran


Na njenoj porodičnoj trpezi je povrće među omiljenim namirnicama.


- Na našoj trpezi često je mnogo povrća, i to mi odnosi najviše vremena, to pranje i seckanje. Konzumiramo dosta salata, supa i čorbi, kao i raznih šejkova, za čiju pripremu je potreban samo minut i po. Uglavnom je banana osnova, pa onda dodajem spanać, celer, lan, konoplju, bobičasto voće, aroniju, koju sam nedavno i brala.- ispričala je glumica.

Milena Vasić
foto: Instagram/Printscreen/

Svoj dan započinje čašom tople vode sa limunom,potom sledi sveži sok od nekog voća, a onda i "veliko lonče kafe".

 

- Obično ustanem pre svih i sama uživam u tim malim ritualima. Jutro mi je inače najlepši deo dana, a u Beogradu su ona predivna. Obožavam dobar hleb, moj ujak je pravi ekspert za njega, kada ga on ispeče, nestane za tili čas. Nema ništa lepše nego kad zamiriše domaći hleb. Često ga pravim i sama, od raznih vrsta žitarica. Osim semenki, dodajem u njega i voće i jedem ga s puterom.- rekla je glumica svojevremeno.

 

Mlečni proizvodi i salata su joj omiljeni.

 

- Ne bih mogla da živim bez putera i sira, a draži su mi beli, kravlji sirevi, malo blažeg ukusa, od žutih. Nijedan obrok ne mogu da zamislim bez salate, najpre raznih vrsta zelene, u koje stavljam brusnicu, grožđe ili neko suvo voće i zalijem uljem od bundeve, što sam naučila dok smo boravili u Sloveniji. - 

 

Kao većina, ni Milena ne može da odoli slatkišima, ali uvek bira one bez dodatog šećera.

 

- Biram uvek one male, od suvog voća, smokvi, urmi, koji su vrlo kalorični, a nemaju dodatog šećera. Pojedeš jedan-dva i to ti je sasvim dovoljno. Ne sviđaju mi se kremasti kolači i torte s mnogo šlaga. Jednom sam celu noć sanjala pitu s višnjama i čim sam ustala, odjurila sam u poslastičarnicu kako bih ispunila san.

 

Sada se trudi da svoju želju sa slatkišima suzbije zrnom grožđa.

 

 

 


 

makonda-tracker