bila je to velika ljubav

Godinama je u braku sa lepom glumicom, ali nju često spomene: Znate li koga je Jug Radivojević voleo pre Milene Vasić?

0

Bila je to velika ljubav, a njih dvoje danas imaju partnere koje obožavaju 

foto: Instagram / milenavasicofficial
foto: Instagram / milenavasicofficial

Naša poznata glumica Sloboda Mićalović već 17 godina uživa u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem. Ipak, retko ko zna da je pre njega lepa glumica ludo volela jednog drugog muškarca. 

 

Kako Sloboda retko meša privatno i poslovno tako je samo onima koji je dobro poznaju poznato da se ona pre dvadesetak godina zabavljala sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić.

 

Mićalovićeva i Radivojević ostali su u dobrim odnosima nakon raskida, a Mileni nikada nije to smetalo.

 

 

- Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje - izjavio je Jug jednom prilikom za Kurir.

 

Jug Radivojević je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi je u jednom intervjuu rekao:

 

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - zaključio je reditelj.

 

 

Glumica Milena Vasić poslednjih godina u skladnom je braku sa Jugom Radivojevićem, direktorom Beogradskog dramskog pozorišta, a kako je ispričala jednom ga je izgubila, pa ih je sudbina ponovo spojila.

 

Zabavljali su se tokom studentskih dana, ali ih je kasnje život odveo na različite strane.

 

 

U međuvremenu se Jug oženio i dobio sina Vuka, a Milena udala i rodila ćerku Lanu i sina NIkolu. Ipak, ni jedno ni drugo nisu se zadržali u tim zajednicama.

Nakon što su se rastali od tadašnjih partnera, sudbina im je ponovo ukrstila puteve, a oni su odlučili da ovog puta ozvaniče vezu i sada žive u skladnom braku.

 

 

makonda-tracker